Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Διάσημοι έρωτες

Οι πριγκίπισσες της showbiz που ακολούθησαν την καρδιά τους και αρνήθηκαν τους celebrities.

Σταρ της ποπ, χολιγουντιανές ηθοποιοί, πριγκίπισσες, αν και έπεφταν στα πόδια τους άνδρες γοητευτικοί, διάσημοι και πλούσιοι, εκείνες ακολούθησαν την καρδιά τους και παντρεύτηκαν ή δημιούργησαν σταθερή σχέση με σωματοφύλακες, χορευτές, εικονολήπτες ή γυμναστές. Είναι εκείνοι οι άντρες που «ερωτεύτηκαν» την τύχη τους.

Στεφανί του Μονακό

Τον δρόμο άνοιξε «το άτακτο κορίτσι» του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, η Στεφανί. Η πριγκίπισσα του Μονακό βίωσε έρωτα κεραυνοβόλο για τον σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ και έγιναν ζευγάρι. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, την Πολέτ και τον Λουί, και τότε μόνο ο πατέρας της, ο οποίος εμπόδιζε τον γάμο, έδωσε την άδεια να παντρευτούν. Ομως ο Ντικριέ «κλότσησε» την τύχη του. Ηταν 1995 όταν απάτησε την πριγκίπισσα. Η Στεφανί έμαθε τη σχέση του με μια άσημη νεαρή, το μοναδικό προσόν της οποίας ήταν πως είχε στεφθεί «Miss Topless» στο Βέλγιο. Ετσι, τον παράτησε σε χρόνο ρεκόρ.225j998j74k5

Βικτόρια της Σουηδίας

Ακόμη μία γαλαζοαίματη, η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, ερωτεύτηκε πριν από τρία χρόνια τον προσωπικό γυμναστή της. Ο Ντάνιελ Γουέσλινγκ, γιος ιδιωτικού υπαλλήλου και μιας ταχυδρόμου, από μια μικρή επαρχιακή πόλη, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει «τρικλοποδιές» που του έβαλαν οι γονείς της πριγκίπισσας. Το ζευγάρι χώρισε για κάποιο διάστημα, γεγονός που άρεσε στο βασιλικό ζεύγος. Ωστόσο ο έρωτας ήταν τελικά ο νικητής. Βικτόρια και Γουέσλινγκ απέκτησαν μία κόρη, που σήμερα είναι ενάμισι έτους, παντρεύτηκαν, και τώρα ο μη γαλαζοαίματος γαμπρός είναι δούκας.

Τζούλια Ρόμπερτς

«Οταν ερωτεύεσαι, δεν σε ενδιαφέρει ποιος είναι ο άλλος και τι επάγγελμα κάνει. Εκείνο που βλέπουν τα μάτια σου είναι μόνο το έτερόν σου ήμισυ» δήλωσε η Τζούλια Ρόμπερτς όταν γνώρισε στο πλατό τον εικονολήπτη Ντάνι Μόντερ. Η σταρ του Χόλιγουντ, από τη ζωή της οποίας πέρασαν γοητευτικοί συνάδελφοί της, έχασε το μυαλό της με τον Μόντερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος. Τον πολιόρκησε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, και τον κέρδισε. Επειτα από μεγάλο αγώνα, σήμερα είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι και γονείς τριών παιδιών.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η τύχη χαμογέλασε πλατιά και στον Κάσπερ Σμαρτ, έναν χορευτή που βγήκε από ριάλιτι. Ο 25χρονος τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον της J.Lo, η οποία είχε χωρίσει πρόσφατα από τον Μαρκ Αντονι, πατέρα των δίδυμων παιδιών της. Η 43χρονη σταρ γνώρισε τον Σμαρτ σε ένα χορευτικό που έκανε σε σόου της και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Κάποιες «Κασσάνδρες» μίλησαν για εφήμερο έρωτα, αλλά διαψεύδονται μέχρι σήμερα. Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και ο Σμαρτ όχι μόνο «χτίζει» καριέρα, αλλά και ζει πλουσιοπάροχα. 

Η Μπάρμπαρα στην αγκαλιά του φοιτητή!

«Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος πιο ωραίος» φαίνεται να σκέφτηκε η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, η οποία μόλις διαλύθηκε η σχέση της με τον Αλεξάντρε Πάτο, πρώην παίκτη στη Μίλαν, την ομάδα του μπαμπά Σίλβιο, βρήκε «παρηγοριά» στην αγκαλιά του 24χρονου φοιτητή Λεονάρντο Γκουεριέρι, ενός ψηλού, όμορφου μελαχρινού bartender, που εργάζεται για να πληρώνει τα δίδακτρά του στο Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου.

Η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Βερόνικα Λάριο φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει πολλά από τα γονίδια του μπαμπά της. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει αδυναμία στα νεαρά κορίτσια και η 28χρονη πρωτότοκη κόρη του έχει αδυναμία στους νεότερούς της άνδρες. Ο Γκουεριέρι στάθηκε τυχερός, αν και η σχέση τους δεν μετρά μεγάλο διάστημα. Η Μπερλουσκόνι, ήδη χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίνει στο μπαρ όπου εργάζεται ο αγαπημένος της και τον περιμένει υπομονετικά. Την αναμονή «διανθίζουν» αγκαλιές και φιλιά στα πεταχτά μεταξύ των σερβιρισμάτων στους πελάτες.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...