Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Ενας άδηλος στιχουργός με… καρδιά!

Ο Χρήστος Θηβαίος αποκάλυψε ότι το τραγούδι «Αν χαθείς» είναι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που περιγράφει μια δική του ιστορία.

«Μες στα σύννεφα, ζωή μου, μακριά απ’ τη φυλακή μου να με πας. Να μ’ αγγίζει ο αέρας, σαν το ξύπνημα μιας μέρας να γελάς. Να κουρνιάζω στο πλευρό σου, μες στο παραμιλητό σου να με βρεις. Ν’ ακουστεί το όνομά μου κι εσύ ράγισε, καρδιά μου, κι ας χαθείς, ας χαθείς» είναι μερικοί από τους εκπληκτικούς στίχους που υπογράφει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ως «Αδηλος» για το τραγούδι με τίτλο «Ας χαθείς». Το κρυφό χάρισμα του δημοφιλούς ηθοποιού, που έχει γίνει ευρέως γνωστός από τις τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, αποκάλυψε σε πρόσφατη συναυλία του ο αγαπημένος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

Εκπληκτοι έμειναν όσοι παρακολουθούσαν τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου ακούγοντας την εκπληκτική ιστορία του καλλιτέχνη για το ποιος κρύβεται πίσω από την υπογραφή Αδηλος. Αφορμή στάθηκε το κομμάτι με τίτλο «Αν χαθείς», το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις της έντεχνης μουσικής. «Το κομμάτι αυτό έχει μια μικρή ιστορία» ξεκίνησε να λέει ο Χρήστος Θηβαίος και συνέχισε να εξηγεί: «Το βρήκα μέσα στα προσωπικά μου έγγραφα, αλλά δεν ήξερα ποιος μου το έχει αφήσει. Είναι το μόνο τραγούδι που έχω φτιάξει χωρίς να είναι δικοί μου οι στίχοι. Ετσι μέσα στη νύχτα άρχισα να παίρνω τηλέφωνα για να δω σε ποιον ανήκουν οι στίχοι». Οπως είπε ο Χρήστος Θηβαίος, στην αρχή τηλεφώνησε στον Οδυσσέα Ιωάννου, ο οποίος τον συνεχάρη για το τραγούδι, ωστόσο του είπε πως δεν ήταν δικό του. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στη Φωτεινή Λαμπρίδη, για να πάρει την ίδια απάντηση και, τέλος, στην Αρλέτα, η οποία του είπε πως συγκινήθηκε από το τραγούδι, αλλά δεν είναι δικό της. «Πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω. Ετσι στον δίσκο “Πέτρινοι κήποι” έβαλα κάτω από το τραγούδι υπογραφή Αδηλος» σημείωσε ο Χρήστος Θηβαίος και τελικά αποκάλυψε την ταυτότητα του Αδηλου: «Ενα βράδυ, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα, χτυπάει το τηλέφωνο και από την άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μου διευκρίνισε πως τελικά ήταν αυτός που κρυβόταν πίσω από τον Αδηλο».

Ταλέντο

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός όχι μόνο του έδωσε το εν λόγω κομμάτι αλλά διαθέτει και αστείρευτο ταλέντο: «Ο Βασίλης είναι εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος. Ξέρω ότι γενικά γράφει και μάλιστα γράφει καλά» δήλωσε ο τραγουδοποιός. Οσο για το πώς εμπνεύστηκε ο ηθοποιός αυτούς τους τόσο ερωτικούς στίχους; Την απάντηση μας την έδωσε ο ίδιος: «Ε, πώς γράφονται αυτά τα τραγούδια; Από ψυχής» είπε γελώντας και εξήγησε: «Ηταν για μια πολύ παλιά δική μου ιστορία. Το ένιωσα, το έγραψα και το άφησα στον Χρήστο. Δεν έχω δώσει από τότε άλλο κομμάτι».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...