Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Μακελειό με σαμπάνιες στο NAMMOS

* Ο Αιγύπτιος Ρέμος μετέτρεψε την Ψαρού στη Μύκονο σε πλατεία Ταχρίρ! * Ο… πόλεμος με 15λιτρα μπουκάλια των 120.000 ευρώ και το τρελό ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!

Αν η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» προκάλεσε με τους υψηλούς λογαριασμούς και τις σαμπάνιες, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε, γιατί αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο στέκι των celebrities δεν έχει προηγούμενο. Ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης Αμρ Ντιάμπ ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για συναυλία και, όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό του δεν περιορίστηκε στους εγχώριους Κροίσους (δεν ήταν άλλωστε και πολλοί), αλλά στους Σαουδάραβες που άρχισαν να καταφτάνουν στη Μύκονο από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Κι αν οι σαμπάνιες που άνοιγαν στα πόδια του Ρέμου -ο οποίος ήταν παρών με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ και τον πολύ καλό του φίλο Κώστα Πηλαδάκη- είχαν σκανδαλίσει, αρκεί να σας πούμε ότι οι εκατομμυριούχοι φαν του Αιγύπτιου όχι μόνο έπιναν και κερνούσαν, αλλά έπαιζαν… πόλεμο με σαμπάνιες που έφταναν μέχρι και τις 120.000 ευρώ το μπουκάλι. Αρκεί να πούμε ότι τα αγόρια και τα κορίτσια με το χρυσό body painting δεν προλάβαιναν να κουβαλάνε στα πρώτα τραπέζια τις υπερμεγέθεις μποτίλιες των 15 λίτρων, που κόστιζαν 60.000 ευρώ, ενώ ήταν καλυμμένες με φύλλα χρυσού. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που ένας εκ των υπευθύνων της συγκεκριμένης εταιρείας σαμπάνιας (πρόκειται για την Armand De Brignac) έκανε μεγάλη «ζημιά» πληρώνοντας στο τέλος πάνω από 100.000 ευρώ.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν στον χώρο λίγο πριν από τις 11.00, όταν και είχε προγραμματιστεί η έναρξη της συναυλίας του Αμρ Ντιάμπ. Το αντίτιμο στην είσοδο άρχιζε από τα 220 ευρώ και έφτανε τα 800 ευρώ το άτομο για τα δέκα πρώτα τραπέζια. Ο καλλιτέχνης, για να δικαιολογήσει τη φήμη του… ημίθεου που του έχουν δώσει στις αραβικές χώρες, όπου λατρεύεται από άνδρες και γυναίκες, εμφανίστηκε στη σκηνή στη μία μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα όχι από εκεί που τον περίμενε το κοινό, αλλά από τη θάλασσα, αφού κατέφθασε στο «Nammos» με σκάφος.

Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα, ενώ το πρόγραμμα άνοιξε με το «Tamally Maak», το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους της εκπομπής «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, αφού προφανώς ο καλλιτέχνης είχε ενημερωθεί ότι είναι πολύ γνωστό στη χώρα μας. Το κέφι άρχισε να ανάβει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος ήταν επίτηδες υποφωτισμένος, αφού όλοι οι προβολείς «στόχευαν» τον Αιγύπτιο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής φορούσε τζιν και λευκό T-shirt και πολλοί ήταν εκείνοι που διέκριναν πολλές ομοιότητες με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Ελληνας τραγουδιστής παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή τον συνάδελφό του, ο οποίος στις εμφανίσεις του βλέπει τους λογαριασμούς να εκτοξεύονται σε εξωφρενικά επίπεδα. Ετσι συνέβη και στο «Nammos». Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη και οι Σαουδάραβες εκατομμυριούχοι άρχισαν τον… πόλεμο της σαμπάνιας. Οταν κάποιο από τα πρώτα τραπέζια έδινε παραγγελία για σαμπάνια (που κυκλοφορούσε σε πολλά μεγέθη), αμέσως οι… αντίπαλοι έσπευδαν να παραγγείλουν κι εκείνοι είτε μεγαλύτερο μπουκάλι είτε πολλά από τα μικρά τα οποία κόστιζαν 1.000 ευρώ.

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και οι υπόλοιποι Ελληνες που βρέθηκαν στο πάρτι… εκατομμυρίων έμειναν άναυδοι με την ευκολία με την οποία οι ξένοι καλεσμένοι έδιναν τις παραγγελίες τους, σαν να επρόκειτο για… μπουκαλάκια με νερό. Ανάμεσα στους «δικούς» μας που έμειναν με το στόμα ανοιχτό ήταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Τσακίρης, τα μοντέλο Μαρία Καλαγκμπόρ, ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας με τη σύζυγό του Αλκηστη Πρίνου, η Τζοβάννα Φραγκούλη, αλλά και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. Μάλιστα, η θεατρολόγος σχολιάστηκε έντονα για τα… ιδιαίτερα γυαλιά που φορούσε, αλλά και το ροζ φόρεμα, που την έκανε να μοιάζει με κουφέτο!

Η παρουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ήταν φυσικά εκείνη του… άγγελου της Victoria’s Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, που πήρε τον σύζυγό της και τις φίλες της Ανα Μπεατρίς Μπάρος και Ρενάτα Μασιέλ κι έπιασαν ένα από τα «αλμυρά» τραπέζια του μαγαζιού. Εκεί και οι Dsquared, γνωστοί λάτρεις της Μυκόνου και του ελληνικού καλοκαιριού, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι κυρίες από την Αραβία, που εντυπωσίασαν τόσο με την ομορφιά τους όσο και με τις ικανότητές τους στον χορό.

Οταν το ρολόι έδειξε τρεις μετά τα μεσάνυχτα, οι Ελληνες άρχισαν να αποχωρούν διακριτικά από το event, αφού τα τραγούδια ήταν όλο και πιο… σκληροπυρηνικά, αφήνοντας πίσω τους Αραβες να ξεφαντώνουν. Μάλιστα, όπως μας είπαν, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να συνεχίσει τη διασκέδασή του στο κλαμπ όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς, προφανώς για να αισθανθεί περισσότερο στα… νερά του.

Να πούμε βεβαίως ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια -με τόσους εκατομμυριούχους στον χώρο δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση-, ωστόσο η παρουσία των security ήταν κάτι περισσότερο από διακριτική.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις για το καθαρό κέρδος της επιχείρησης έκαναν λόγο για 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...