Ξέσπασε διαχειριστής πολυκατοικίας: «Οχι άλλο Σαμπάνη, τσουρέκια μάς τα κάνει»

❱❱ Γέλια μέχρι δακρύων προκαλεί η ανακοίνωση που κόλλησε στο ασανσέρ ο αγανακτισμένος διαχειριστής μιας πολυκατοικίας στη Χαλκιδική! Η αιτία που τον έκανε να ξεπεράσει τα όριά του ήταν οι… μουσικές προτιμήσεις ενός ενοίκου, ο οποίος ακούει από το πρωί ως το βράδυ τις επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Σαμπάνη και μάλιστα στη διαπασών!

Με την ανακοίνωσή του, ο διαχειριστής καλεί τον γείτονά του να αναλογιστεί και τους υπόλοιπους ενοίκους, αλλά η διατύπωση είναι… σπαρταριστή. «Παρακαλείται ο ένοικος που παίζει Σαμπάνη (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) να αναρωτηθεί πόσο τσουρέκια μάς τα έχει κάνει» διαβάζει κανείς στο σχετικό σημείωμα, το οποίο έγινε viral στα social media.

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο διάφορες φωτογραφίες από σημειώματα που τοιχοκολλήθηκαν σε πολυκατοικίες για τη συμμόρφωση κάποιου ενοίκου, ο οποίος είτε δεν πληρώνει κοινόχρηστα είτε ακούγεται καθαρά στις… προσωπικές του στιγμές ή αδιαφορεί γενικά για τις ώρες κοινής ησυχίας. Πρώτη φορά, όμως, βάλλεται η αδυναμία ενός ενοίκου στα τραγούδια συγκεκριμένου καλλιτέχνη!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ