Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

“Φαβορί” ήταν και ο… Γολιάθ!

Αισιοδοξία Στέφενς για το παιχνίδι – ΠΑΟΚτζίδικη δήλωση του… Παπαδόπουλου

Τον άθλο του Δαυίδ απέναντι στον Γολιάθ θυμήθηκε ο Χουμπ Στέφενς για να παρομοιάσει τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε εν όψει του αποψινού αγώνα (21.45, Δημόσια Τηλεόραση) στο «Φέλτινς Αρένα». Ο Ολλανδός προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι η πρώην ομάδα του είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας: «Ας είμαστε ξεκάθαροι, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε. Θα δείξουν τα δύο παιχνίδια εάν είναι αγώνας Δαυίδ εναντίον Γολιάθ». Για το γεγονός ότι θα βρει απέναντί του τη Σάλκε είπε: «Είμαι επαγγελματίας. Με την ίδια χαρά που δουλεύω στον ΠΑΟΚ, δούλευα στη Σάλκε. Δεν είναι ευχάριστο το να πετάξουμε εκτός τη Σάλκε, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνουμε».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ στάθηκε ιδιαίτερα στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του, αλλά και στη δύναμη του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις. Χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο του Βορρά» ισορροπημένη ομάδα, στήριξε τον Σάλαϊ που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Χούντελαρ και επισήμανε ότι: «δεν παίζει Σάλκε εναντίον Στέφενς, αλλά Σάλκε εναντίον ΠΑΟΚ. Ολα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Την αγάπη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν έκρυψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας αμυντικός που θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τόνισε ότι «ναι μεν η Σάλκε είναι το νούμερο ένα για εμένα τώρα», ωστόσο υπογράμμισε πως: «είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Μεγάλωσα έτσι και συμπαθώ αυτή την ομάδα. Δεν κρύβω ότι και τώρα βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση και είναι η ομάδα μου».

Θερμή υποδοχή των Γερμανών στον Στέφενς!

Ο Ρεχάγκελ θα είναι στο ματς

Λατρεία για τον Χουμπ Στέφενς στη Γερμανία. Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στον πάγκο της Σάλκε και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές παραγόντων και φιλάθλων. Πολλοί Γερμανοί φίλαθλοι μόλις μάθαιναν ότι ο Στέφενς είναι προπονητής του ΠΑΟΚ έδειχναν αμέσως τον ενθουσιασμό τους και την εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπό του. Αλλά και στην είσοδο του «Φέλτινς Αρένα» ένα τεράστιο πανό με την προσωπογραφία του έμπειρου προπονητή δείχνει πόσο ξεχωριστός είναι στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Σάλκε. Μια παλαιότερη δήλωσή του είναι τυπωμένη με έντονα γράμματα στο πανό: «Η Σάλκε δεν είναι ένα οποιοδήποτε club, μία φορά Σάλκε, για πάντα Σάλκε».

Από την πρώτη στιγμή που η αποστολή του «Δικεφάλου» πάτησε επί γερμανικού εδάφους οι παίκτες και ο Στέφενς νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ συγκεντρώθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι που περίμεναν τους παίκτες για να τους υποδεχθούν φωνάζοντας συνθήματα. Η ομάδα κατέλυσε στην πόλη Εσεν, όπου ζει ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος αναμένεται μάλιστα να είναι μεταξύ των θεατών του αποψινού αγώνα. Στο πλευρό του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν συνολικά περίπου 800 φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Ελλάδα αλλά και πολλοί ομογενείς, δεδομένου ότι ο «Δικέφαλος» είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία. Να σημειωθεί ότι πριν από την αναχώρηση της αποστολής βρέθηκε στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έταξε πριμ στους παίκτες σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.

Π. Κ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...