Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Στο Μπάκιγχαμ αρώματα τση Κρήτης

❱❱ Ο Θεόδωρος Καλοτίνης μιλάει στην «Espresso» για τη συνάντηση με τον Κάρολο και στην ΚαμίλαΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με μυρωδιές Κρήτης «μέθυσε» την Καμίλα και τον Κάρολο ένας Κρητικός αρωματοποιός! Ο Θεόδωρος Καλοτίνης, ο οποίος δημιούργησε αρώματα ειδικά για το πριγκιπικό ζεύγος, μιλάει στην «Espresso» για την ξεχωριστή συνάντησή τους, που ενθουσίασε τόσο τη δούκισσα της Κορνουάλης όσο και τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

«Μου ζήτησαν από τη βρετανική πρεσβεία να παρουσιάσω το προϊόν μου στο ζευγάρι. Το ήξερα τρεις εβδομάδες πριν από την επίσκεψή τους. Σκέφτηκα, λοιπόν, να δημιουργήσω ένα άρωμα για τον καθένα τους, με το όνομά τους. Βρήκα τα πιο εκλεκτά υλικά, τα πιο φίνα αιθέρια έλαια, τις πιο καλές φυτικές πρώτες ύλες» αναφέρει ο νεαρός αρωματοποιός και συνεχίζει περιγράφοντάς μας πώς αντέδρασε το πριγκιπικό ζευγάρι όταν πλησίασε στον πάγκο με τις δημιουργίες του.

«Οταν μπήκαν, η Καμίλα ήρθε προς το μέρος μου σαν να την… τράβηξε η μυρωδιά. Μόλις της έδειξα το άρωμα, της άρεσε πολύ και ήθελε να το δοκιμάσει επί τόπου. Μου ζήτησε να της βάλω στο χέρι της. Το μύρισε και έδειχνε πολύ ευχαριστημένη! Γύρισε μάλιστα πίσω σε κάποια κυρία από τους ανθρώπους που τους ακολουθούσαν και σχολίασε κάτι ψιθυριστά που έμοιαζε να είναι κολακευτικό» μας λέει με ενθουσιασμό και προσθέτει: «Τη ρώτησα αν το πέτυχα και μου είπε “ναι, πολύ”! Αλλά και ο Κάρολος μου είπε ότι του αρέσει πολύ το άρωμα, του θυμίζει ωραία πράγματα και με ρώτησε πώς το εμπνεύστηκα, τι υλικά περιέχει. Με ρώτησε επίσης πώς και δεν έχω φύγει για το εξωτερικό. Του απάντησα ότι αγαπώ τον τόπο μου γι’ αυτό δεν φεύγω και του εξήγησα πως το άρωμα είναι συναισθήματα και αναμνήσεις και πως ανάλογα με το τι εισπράττουμε δημιουργούμε».

«Εβαλα την ψυχή μου»

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, ο ταλαντούχος δημιουργός μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά του από εκείνη τη συνάντηση: «Ηταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που τους άρεσε το άρωμά μου. Αυτοί έχουν μυρίσει χιλιάδες αρώματα, τα πιο ακριβά του κόσμου. Συγκινήθηκα γιατί έχω βάλει την ψυχή μου σε αυτό μου το εγχείρημα, πέντε χρόνια τώρα, κι αυτή η συνάντηση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω» μας λέει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα