Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μάστερ στην απάτη!

❱❱ Δεκάδες θύματα στα δίχτυα 55χρονης που παριστάνει τη δικηγόρο! Τι λέει ο ερευνητής Γιώργος ΤσούκαληςΕλεύθερη κυκλοφορεί μία 55χρονη η οποία παριστάνει τη δικηγόρο, χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι της στη… Νομική! 

Οπως κατήγγειλαν κάποια από τα θύματά της, η τετραπέρατη γυναίκα «αράχνη», η οποία δεν έχει τελειώσει καν το γυμνάσιο (αλλά διαθέτει… μάστερ στην απάτη!), συστήνεται στον περίγυρό της ως μέλος του νομικού επιτελείου του… Γιάννη Στουρνάρα για να πιάνει στον ιστό της ανυποψίαστα θύματα!
Η 55χρονη υπόσχεται στους ενδιαφερομένους ότι θα τους βγάλει σύνταξη, διαζύγιο ή θα τους βοηθήσει να ρυθμίσουν τα χρέη τους καταθέτοντας αίτηση υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη. Αφού πάρει τη συγκατάθεσή τους, δίνει τον φάκελο με τη δικογραφία σε κάποιον υποτιθέμενο συνεργάτη-δικηγόρο για να την «κρατήσει» με κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Ομως, η υπόθεση μένει στο… ντουλάπι και οι άνθρωποι κλαίνε τα λεφτά τους! Στο μεταξύ, η απατεώνισσα συνεχίζει να ζητάει χρήματα δήθεν για την τακτοποίηση νομικών ζητημάτων και, όταν κάποιοι αρχίζουν να «μυρίζονται» την απάτη, τούς παρουσιάζει πλαστά έγγραφα. Μάλιστα, δεν διστάζει να εμπλέξει στις απάτες ακόμη και ανώτατους δικαστικούς, που αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή της! Η επιτήδεια φέρεται ότι έχει «δαγκώσει» δεκάδες ανθρώπους, ανάμεσά τους και γνωστούς επιχειρηματίες, και είναι τέτοιο το θράσος της που δεν δίστασε να εξαπατήσει ακόμα και άτομο με ειδικές ανάγκες!

«Οταν τη γνωρίσαμε μας είπε ότι λόγω της ιδιότητάς της, ως μέλος του νομικού επιτελείου του Γιάννη Στουρνάρα, δεν μπορούσε να αναλαμβάνει πάνω από 10 υποθέσεις τον χρόνο!» λέει στην «Espresso» η Βάσω Αραϊτζόγλου που, μαζί με τον σύζυγό της Πέτρο Ευσταθίου, έχει αναθέσει στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη να διερευνήσει την υπόθεση. «Ο θείος μου μας τη σύστησε, καθώς γνώριζε την επιθυμία του συζύγου μου να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη για ένα στεγαστικό δάνειο που είχε πάρει για την αγορά ακινήτου στα Στύλια Κορινθίας. Λίγες μέρες αργότερα, αφού είχε ήδη παραλάβει 550 ευρώ, μάς πληροφόρησε ότι η αίτησή μας εγκρίθηκε.
Στη συνέχεια μας είπε ότι έγινε το πρώτο δικαστήριο και αποφασίστηκε “κούρεμα” του δανείου κατά 60%» αναφέρει και συνεχίζει: «Την ίδια χρονική περίοδο μας ενημέρωσε ότι το ακίνητο είχε πωληθεί παράνομα στον σύζυγό μου επειδή ήταν ρυμοτομημένο με αγωγό της ΕΥΔΑΠ και μας παρότρυνε να καταθέσουμε αγωγή εναντίον του οργανισμού και της τράπεζας που ενέκρινε το δάνειο, δίνοντάς της άλλα 1.250 ευρώ»!

Σύμφωνα με την κυρία Αραϊτζόγλου, η 55χρονη την έπεισε ακόμα να κάνει ξεχωριστή εικονική δήλωση με τον σύζυγό της, με τη δικαιολογία ότι είναι σε διάσταση, με αποτέλεσμα να χάσουν το κοινωνικό μέρισμα και τα επιδόματα για το ανήλικο παιδί τους.
Στο μεταξύ, ανέλαβε να εντάξει και την ίδια στον νόμο Κατσέλη για ένα στεγαστικό δάνειο που είχε πάρει. Η κατάληξη ήταν το ζευγάρι να χάσει πάνω από 3.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των τόκων υπερημερίας των δανείων). Επιπλέον, ο κ. Ευσταθίου παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να ανοίξει δική του επιχείρηση, πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις της «δικηγόρου» ότι βγήκε προσωρινή δικαστική απόφαση που του επιδίκαζε 32.250 ευρώ ως την εκδίκαση της κύριας αγωγής – στην οποία αξίωνε 120.000 ευρώ! Επειδή, όμως, καθυστερούσε η εκταμίευση του ποσού της αποζημίωσης η 55χρονη ισχυρίστηκε ότι ξεκίνησε η διαδικασία πλειστηριασμού ενός ακινήτου του Δημοσίου για να πληρωθούν από αυτό!

Πλαστό έγγραφο

Η θεία της κυρίας Αραϊτζόγλου Αικατερίνη Γκιτάκου επιδεικνύει ένα πλαστό έγγραφο που της έδωσε η 55χρονη: «Σύμφωνα με αυτό, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενέκρινε το αίτημά μου για χορήγηση σύνταξης. Ομως, στο ΙΚΑ μού είπαν ότι δεν είχε γίνει αίτηση!» αναφέρει, προσθέτοντας ότι έδωσε 6.000 ευρώ στην «αετονύχισσα». «Οι εντολείς μάς ανέφεραν για πάρα πολλά θύματα. Εχουμε εντολή να συνεννοηθούμε με δικό μας δικηγόρο για τα περαιτέρω και να ερευνήσουμε ποια άλλα θύματα υπάρχουν, καθώς και ό,τι άλλο στοιχείο μπορούμε να συγκεντρώσουμε για να ενισχυθεί νομικά η υπόθεση» δήλωσαν ο Γιώργος Τσούκαλης και ο συνεργάτης του Γιώργος Μανίκας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...