Στα… μέλια η Φαρμάκη

❱❱ Η Όλγα πόζαρε για πρώτη φορά με τον νέο σύντροφό της, τον γοητευτικό επιχειρηματία Σταύρο ΜαντόπουλοΑυτός είναι ο αγαπημένος της! Η Ολγα Φαρμάκη έκανε την έκπληξη, δημοσιεύοντας, μέσω των Instastories, την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Σταύρο Μαντόπουλο.

Το μοντέλο και fashion blogger είναι ζευγάρι εδώ και καιρό με τον γοητευτικό 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής και νυχτερινά μαγαζιά, αλλά ποτέ έως τώρα δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί δημόσια.

Η σχέση τους άρχισε ουσιαστικά λίγους μήνες πριν από τη συμμετοχή της όμορφης Ολγας στο «Survivor», αλλά, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης. «Ποτέ δεν θα με επηρέαζε η σχέση μου για να βγω από το “Survivor”. Αν ήταν να με επηρεάσει, δεν θα πήγαινα εξαρχής. Θεωρώ ότι όποιος σε αγαπάει και θέλει να είναι δίπλα σου στηρίζει και τις επιλογές σου.

Στην προκειμένη περίπτωση, με στήριξε από την αρχή» είπε μιλώντας στο «People», λίγο καιρό μετά την επιστροφή της από τον Αγιο Δομίνικο, ενώ για το γεγονός ότι έως τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας κοινές φωτογραφίες τους, η fashion blogger υποστήριξε ότι απλώς δεν έτυχε!

Οπως φαίνεται, όμως, η πρώην «διάσημη» παίκτρια είναι τόσο καλά στην προσωπική ζωή της που ένιωσε πλέον την ανάγκη να… συστήσει τη σχέση της στους διαδικτυακούς φίλους της. «Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται μέρα με τη μέρα και έως σήμερα ο χρόνος μετρά υπέρ μας» έχει δηλώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...