Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Θρίλερ με 55χρονη που βρέθηκε πνιγμένη!

❱❱ Οι γιοι της όμορφης Μαρίας Χαλιαμακίδου από την Ξάνθη δεν βλέπουν αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο της μητέρας τουςΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσεται ο μυστηριώδης θάνατος της 55χρονης μητέρας από την Ξάνθη, η οποία βρέθηκε πνιγμένη τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της!

Αν και έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες, οι δύο γιοι nikolouliτης Μαρίας Χαλιαμακίδου δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν η αγαπημένη μητέρα τους έπεσε θύμα δολοφονίας και, όπως φάνηκε από όλα τα στοιχεία που ξεδίπλωσε η εκπομπή «Φως στο τούνελ», το πλέον αδύναμο σενάριο είναι αυτό της αυτοχειρίας.

Η όμορφη Μαρία εξαφανίστηκε ξαφνικά το πρωινό της 15ης Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από το Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου εργαζόταν ως τραπεζοκόμος. Οπως είπαν οι συνάδελφοί της, λίγο προτού φύγει έδειχνε νευρική και κοιτούσε επίμονα το ρολόι της, σαν να βιαζόταν.
Τέσσερις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Καθαρά Δευτέρα οι γιοι της έμαθαν ότι η μητέρα τους βρέθηκε πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων Ξάνθης, κάτω από το παρεκκλήσι του Αϊ-Γιάννη, ενώ το μπουφάν με τα κλειδιά της δουλειάς της ήταν πέντε μέτρα μακριά από το πτώμα. Το παράξενο είναι ότι το αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Toyota Yaris, βρέθηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο στο Πόρτο Λάγος, δηλαδή σε απόσταση 18 χιλιομέτρων!

Οι γιοι της άτυχης γυναίκας ψάχνουν εδώ και μήνες να βρουν τη λύση στο μυστήριο. Το στοιχείο που τους ώθησε σε βαθύτερη έρευνα ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, που βρέθηκαν τυχαία ενάμιση μήνα μετά μέσα σε χόρτα στον λόφο του Αϊ-Γιάννη, σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

esr 0406 010 cmyk

Ηθελε να αγοράσει όπλο

Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, επιπλέον στοιχεία που δείχνουν τον αιφνιδιασμό της γυναίκας πριν από την εξαφάνιση και τον θάνατό της ήταν τα 300 ευρώ που είχε κάνει ανάληψη και βρέθηκαν μέσα στην τσάντα της στη θέση του συνοδηγού, όπως και δώρα που είχε πάρει για τα εγγόνια της.

Στενή φίλη της Μαρίας Χαλιαμακίδου, που μίλησε στο «Τούνελ», είπε ότι έναν μήνα προτού βρεθεί νεκρή, της είχε πει πως ήθελε να αγοράσει ένα πιστόλι. «Το ότι είχε στην τσάντα της 300 ευρώ μού προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Παλαιότερα είχε επιχειρήσει να αγοράσει ένα όπλο από κάτι Ρομά, που της είχαν ζητήσει αυτό ακριβώς το ποσό. Τελικά δεν τα βρήκαν» είπε.
Τέλος, ενώ η γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη σε παραλία με ρηχά νερά και κοφτερά βράχια, το σώμα της δεν είχε γρατσουνιές, τραύματα ή κατάγματα, παρά μόνο στο κεφάλι, τα οποία πιθανώς προκλήθηκαν προθανάτια από πτώση σε βράχο, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...