Αμετανόητος «δράκος»!

❱❱ Κατηγορείται για 10 βιασμούς, αλλά ζήτησε να αποφυλακιστεί! «Δεν τις σκότωσα» είπε στο δικαστήριοΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Οχι μόνο δεν έδειξε να μετανιώνει για τους βιασμούς 10 γυναικών, για τους οποίους εκτίει ποινή κάθειρξης 50,5 ετών (με εκτιτέα 25), αλλά είχε και το θράσος να ζητήσει να αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου! Μάλιστα, ο «δράκος» άφησε άναυδους τους δικαστές που εξέτασαν το αίτημά του για υφ’ όρων απόλυση λόγω καλής διαγωγής.

«Με τις πράξεις μου δεν έκανα κακό στις γυναίκες στις οποίες επιτέθηκα. Αν ήθελα πραγματικά να τους κάνω κακό, θα τις σκότωνα!» είπε, δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί το μέγεθος των εγκλημάτων που έχει διαπράξει.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, ο βαρυποινίτης αποδείχτηκε ότι δεν είχε θετική βελτίωση ούτε ειλικρινή μεταμέλεια και θα αποτελούσε ενδεχόμενο κίνδυνο για την κοινωνία «ως προς την τέλεση νέων αξιόποινων κακουργηματικών πράξεων». Ο ίδιος, εξάλλου, εξήγησε τα αίτια που τον ώθησαν να βιάσει τα θύματά του – κάποια από αυτά επανειλημμένα.

«Γλυκάθηκα»

«Την πρώτη φορά που επιτέθηκα σε γυναίκα γλυκάθηκα και γι’ αυτό το ξανάκανα!» είπε, αφήνοντας έκπληκτους τους δικαστές, ενώ δεν μπόρεσε να απαντήσει τι θα συμβεί αν νιώσει το ίδιο συναίσθημα μετά την τυχόν απόλυσή του.

Το συμβούλιο απέρριψε την αίτηση του βαρυποινίτη που προσκόμισε υπηρεσιακό σημείωμα σχετικά με την προθυμία του να εργαστεί και την υπακοή του στους κανονισμούς της φυλακής. Οι δικαστές έκριναν ότι από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ούτε και διευκρινίζεται σε τι συνίσταται ειδικότερα αυτή η καλή διαγωγή, αλλά και ότι από κανένα στοιχείο δεν προκύπτουν η ηθική βελτίωση του κρατουμένου ή η μεταμέλειά του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ