Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Στο γάμο με τράκτορες!

❱❱ Ο γαμπρός εμφανίστηκε σε χωριό της Κρήτης με συνοδεία επτά φορτηγώνΠιο… θορυβώδης άφιξη γαμπρού στην εκκλησία από αυτήν ενός Κρητικού δεν γινόταν, καθώς τον συνόδευαν επτά τράκτορες με τις μηχανές στο φουλ! 

Ο Σπύρος και η Γιώτα παντρεύτηκαν στους Κουνάβους Ηρακλείου, με τον νεαρό μελλόνυμφο να επιλέγει να πάει στην εκκλησία όχι με τα πόδια ή με τη συνοδεία λύρας ή έστω με κάποιο συμβατικό αυτοκίνητο, αλλά συνοδευόμενος από τράκτορες διαφόρων χρωμάτων. Εξάλλου, ως αυτοκινητιστής δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα πήγαινε στην εκκλησία με άλλον τρόπο!

Οπως ήταν αναμενόμενο, η πομπή του γαμπρού και των φίλων του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Το κομβόι των τεράστιων οχημάτων, που ξεσήκωσαν τις γειτονιές με τα κορναρίσματα, ξεκίνησε από τους Κουνάβους, πέρασε από το Χουδέτσι με τελικό προορισμό την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και επέστρεψε πάλι στους Κουνάβους.

g5

Προπορευόταν ο μαύρος τράκτορας με τις κόκκινες λεπτομέρειες, στον οποίο επέβαινε ο γαμπρός και ήταν στολισμένος με δύο νυφικές ανθοδέσμες σε σχήμα καρδιάς και λευκές κορδέλες. Ακολουθούσε ο μπλε, έπειτα ο κόκκινος, ο λευκός και οι υπόλοιποι, ενώ ο κόσμος έβγαινε στα μπαλκόνια και στις αυλές για να δει τη μεγαλοπρεπή πομπή και οι περαστικοί σταματούσαν για να χειροκροτήσουν τον ευτυχή νέο που ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Πάντως, η πανέμορφη κοκκινομάλλα Γιώτα κατάφερε κι εκείνη να κλέψει τις εντυπώσεις, αν και δεν πήγε στον ναό με τράκτορες ούτε έκανε τον… σαματά του μέλλοντα συζύγου της! Εφτασε με έναν καλογυαλισμένο και στολισμένο μαύρο σκαραβαίο, ο οποίος μετέφερε, εκτός από την ίδια και τον οδηγό, δύο μικρές παράνυφες, που έμοιαζαν με ψεύτικες κούκλες, ενώ η ίδια έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό που φορούσε.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...