Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σπάνιο μανιτάρι, βάρους τεσσάρων κιλών, βρέθηκε σε βουνοκορφή του Ρεθύμνου

❱❱ Ενα τεράστιο μανιτάρι, βάρους τεσσάρων κιλών, από το σπάνιο είδος calvatia gigantea, εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε υψόμετρο 1.700 μέτρων στο όρος Κέδρος, στα νότια του Ρεθύμνου. Το μανιτάρι, το οποίο μοιάζει με στρογγυλή λευκή μπάλα και έχει διάμετρο 31 και ύψος 21 εκατοστά, εντόπισε ο αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα του Δήμου Αμαρίου Γιώργος Σταθωράκης, κατά τη διάρκεια ενός βιωματικού τουριστικού προγράμματος για την ανάδειξη της μετακινούμενης κτηνοτροφίας.

Οπως ήταν φυσικό, η λευκή μπάλα τράβηξε αμέσως την περιέργεια όσων συμμετείχαν στο πρόγραμμα και αναρωτιόνταν τι ακριβώς μπορεί να είναι, αφού δεν είχαν δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στα βουνά της Κρήτης. Τότε ο αντιδήμαρχος αποφάσισε να το κόψει με προσοχή προκειμένου να σταλεί για μελέτη, ώστε να αποκαλυφθεί το είδος του.

Την πιστοποίηση πως το μανιτάρι ανήκει στην κατηγορία των calvatia gigantea έκανε ύστερα από έρευνα ο συνεργάτης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα συμπεριλάβει φωτογραφίες του στο βιβλίο μανιταριών της Κρήτης, το οποίο ετοιμάζει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα