Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

«Τσακώσαμε» τον easy rider Πάνο Βλάχο στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πάνος Βλάχος εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας με...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται και όλα αλλάζουν

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι...

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Ο λόγος που δέχτηκε διαδικτυακά πυρά

Διαδικτυακά πυρά δέχεται η Νικόλ Κίντμαν γιατί έγινε το...

Άγριο θρίλερ στις Σέρρες

❱❱ Νεκρός από χρήση ναρκωτικών ο ένας από τους δύο αδελφούς που έθαψαν τον Βασίλη Μελενικλή στην αυλή του σπιτιού τουςΤο ίδιο τέλος με τον 37χρονο Βασίλη Μελενικλή είχε ένα από τα δύο αδέλφια που, καθ’ ομολογίαν τους, τον έθαψαν στην αυλή τους τον περασμένο Απρίλιο!

Ο 38χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών, μέσα σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του στην Αλιστράτη Σερρών. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε σε κακή κατάσταση και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους εντόπισε η μητέρα τους, που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο Νοσοκομείο της Δράμας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 38χρονου, ενώ ο αδελφός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την αποθήκη, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται πως ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση.

Τα δύο αδέλφια είχαν παραδεχτεί μέσω της ομολογίας τους πως είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού τους τον φίλο τους Βασίλη Μελενικλή από την Προσοτσάνη Δράμας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 3 Απριλίου.

Η αποκάλυψη πως βρέθηκε θαμμένος δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο Βασίλης Μελενικλής είχε χάσει και αυτός τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών και στο χέρι του είχε βρεθεί καρφωμένη μια σύριγγα. Από το πορτοφόλι του έλειπαν τα 2.000 ευρώ που του είχε δώσει η γιαγιά του για να επισκεφτεί τον γιατρό του στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά του. Ο Θεός να με συγχωρέσει, τι άλλο να πω; Είδα ότι η καρδιά του είχε σταματήσει και άρχισα να του δίνω χαστούκια, μήπως και συνέλθει. Κι άλλη φορά μού είχε μείνει και τον έσωσα με αλατόνερα, μου ‘χουν μείνει κι άλλα άτομα… Φοβήθηκα να καλέσω ασθενοφόρο, μήπως έρθουν εδώ πέρα κάμερες. Μόνος μου τον έθαψα. Ο αδελφός μου δεν μπορούσε. Εχει τη μέση του… Φοβήθηκα μην μπλέξω…» είχε δηλώσει το ένα από τα αδέλφια στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Η Στέλλα Μπεζαντάκου: Γιατί χτυπά την πόρτα του υπουργού Γιάννη Οικονόμου;

Μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου είναι...