Τρυφερή διάσωση

❱❱ Ειδική ομάδα απεγκλώβισε κουτάβι από φρεάτιο στο ΨυχικόViral έγινε μέσα σε μόλις λίγες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή ένα άτυχο κουτάβι που είχε παγιδευτεί σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στο Ψυχικό! 

Την παρουσία του κουταβιού, που κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε στον σκοτεινό αγωγό, αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι άκουσαν το απεγνωσμένο κλάμα του τετράποδου που αναζητούσε μάταια έξοδο διαφυγής.

Τελικά, την επιχείρηση για τη διάσωσή του ανέλαβαν μέλη της ειδικής ομάδας διάσωσης ζώων Star-Special Team Animal Rescue, που χρειάστηκε να κατέβουν μέσα στον αγωγό για να το εντοπίσουν και να το απεγκλωβίσουν. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα οι διασώστες δεν κατάφεραν να βρουν το φοβισμένο σκυλάκι και του άφησαν φαγητό κατά μήκος του αγωγού!

Τη δεύτερη, όμως, ημέρα οι προσπάθειές τους, παρουσία της Πυροσβεστικής και κλιμακίου της ΕΥΔΑΠ, απέδωσαν καρπούς και το κουτάβι βγήκε ξανά στην επιφάνεια της γης σώο και αβλαβές! Τη φροντίδα του έχει αναλάβει προσωρινά η Ζωοφιλική Ενωση Ψυχικού μέχρι να βρεθεί το νέο σπίτι του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ράβεται για τις χαρές του αδελφού της

«Μοδίστρες και κομμώτριες», που λέει και το τραγουδάκι, «θα 'ρθουν να...

Εργοδότης αποζημιωνει υπάλληλο του λόγω εργασιακού στρες!

Ο εργοδότης έχει την ευθύνη να διασφαλίζει την ψυχική υγεία των...

Κανένα πρόβλημα υγείας για τα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6»!

Σε μεγαλοπρεπές φιάσκο κατέληξε ο συναγερμός που σήμανε τη Δευτέρα στις...

Κρουαζιερόπλοιο με δώδεκα κρούσματα σε μέλη του πληρώματος

Σε αγωνιώδη περιπέτεια εξελίσσεται μια ειδυλλιακή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, αφού...