Πυροσβέστης ετών πέντε!

❱❱ To Make a Wish έκανε πραγματικότητα την ευχή του μικρού ΘοδωρήΤην ευχή του 5χρονου Θοδωρή να γίνει για μια μέρα πυροσβέστης σε αποστολή διάσωσης με paw patrols πραγματοποίησε το Make A Wish Greece σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο μικρός, φανερά ενθουσιασμένος, έδειξε να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν κλήθηκε να ντυθεί με την ειδικά σχεδιασμένη στα δικά του μέτρα στολή του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του Πυροσβεστικού Μουσείου, όπου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα που έχουν συγκεντρωθεί, ενώ το ταξίδι του ολοκληρώθηκε όταν μπήκε μέσα σε πυροσβεστικό όχημα και έσβησε με τη μάνικα μία υποτιθέμενη πυρκαγιά, προκειμένου να σώσει με τον τρόπο αυτόν την αγαπημένη του σκυλίτσα.

Κατάσβεση

Ο μικρός Θοδωρής καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας του αυτής δεν ήταν μόνος του, καθώς είχε δίπλα του όλη την οικογένειά του και κυρίως τη μικρή του αδελφή, η οποία τον βοήθησε τη στιγμή της κατάσβεσης εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ