Φθιώτιδα: Γλεντούσαν στη Γιορτή της Φακής και «ποντικοί» ρήμαξαν τα σπίτια τους

❱❱ Η Γιορτή της Φακής στο Βούζι Φθιώτιδας μετατράπηκε σε… τρικούβερτο γλέντι για διαρρήκτες που βρήκαν την ευκαιρία να αδειάσουν τα σπίτια του ορεινού χωριού του ΔομοκούΤην 8η Γιορτή Φακής διοργάνωσε το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουζιωτών στην πλατεία του χωριού, με τη συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών απ’ όλο τον νομό να είναι μεγάλη.

Ανάμεσα στους επισκέπτες, όπως φάνηκε, ήταν και κάποιοι που δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τις φακές ή για τον χορό στο γλέντι που ακολούθησε. Σύμφωνα με το lamiareport, ο μοναδικός στόχος τους ήταν να μπουν στα άδεια σπίτια και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μέσα σε αυτά.

Την επομένη ημέρα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία περιστατικό κλοπής στο σπίτι ενός 52χρονου στο Βούζι, από όπου οι «ποντικοί» -έδρασαν μεταξύ 21.30 και 24.00- αφαίρεσαν το ποσό των 4.500 ευρώ, καθώς και κοσμήματα. Μάλιστα, επιχείρησαν και σε άλλα σπίτια, αλλά όχι με την ίδια επιτυχία, ενώ λεία αποκόμισαν από τουλάχιστον ένα ακόμη διαμέρισμα της περιοχής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλέφτες δρουν κατά τη διάρκεια γιορτής ή πανηγυριού, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η πλειονότητα των κατοίκων είναι… απασχολημένη. Πολλές φορές, μάλιστα, πρόκειται για σπείρες που έρχονται από άλλα μέρη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...