Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Kaloe Vital και είστε ήσυχοι

Θωρακίζει τον οργανισμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συνιστά έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη με τις ασθένειες. Ο λόγος για την αλόη, τον καλύτερο φυσικό τρόπο για να είμαστε υγιείς, με ενέργεια και όρεξη.Οι ευεργετικές της ιδιότητες είναι πολλές και καλύπτουν μια πληθώρα αναγκών του οργανισμού. Από το δέρμα και το στομάχι μέχρι τα ούλα και το σάκχαρο, δίνει λύσεις εκεί που άλλα σκευάσματα δεν μπορούν.

Έναν συνδυασμό από τις ιδιότητές αυτές «κρύβει» μέσα του το Kaloe Vital, της εταιρείας Kaloe, που είναι πια ταυτισμένη στη συνείδηση των καταναλωτών με την ποιοτική αλόη. Το Kaloe Vital -ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που, εκτός από την αλόη, περιλαμβάνει ρόδι, μαντζουράνα, φασκόμηλο, τσάι του βουνού, χαρούπι, δίκταμο, κρίταμο, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο και βιταμίνη C- βοηθά στις πεπτικές διαταραχές, στη δυσκοιλιότητα και στο ευερέθιστο έντερο, στην ανεβασμένη χοληστερίνη και το σάκχαρο, στους πόνους στις αρθρώσεις, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην καταπολέμηση των ιών.

Άλλωστε η αλόη έχει ένα κρυμμένο… μυστικό για κάθε μία από αυτές τις παθήσεις. Δρα κατά των διαταραχών του πεπτικού συστήματος, όπως είναι τα έλκη και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Καταπολεμά φυσικά τόσο την ήπια όσο και τη χρόνια δυσκοιλιότητα.

Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, καθώς περιέχει την γλυκομανάνη, μια ουσία που βοηθά στη μετατροπή της ζάχαρης σε ενέργεια. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αφού τα φύλλα της περιέχουν μεγάλες ποσότητες σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Και τέλος αυξάνει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης και μειώνει την κακή χοληστερόλη. 

Όλα αυτά μαζί μπορεί να προσφέρει σε μια… κουταλιά το Kaloe Vital, η σύνθεση του οποίου δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που καθιστά την αξιοπιστία του δεδομένη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...