Ηλικιωμένος μπούκαρε με βανάκι σε φαρμακείο

❱❱ Ενας ηλικιωμένος οδηγός εισέβαλε με το βανάκι του με τέρμα τα γκάζια σε φαρμακείο μπροστά στην είσοδο του Νοσοκομείου Λαμίας, τραυματίζοντας ελαφρά μια πελάτισσα και κάνοντας λίμπα το κατάστημα! Το απίστευτο τροχαίο, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνει τον 81χρονο οδηγό να σπάει την τζαμαρία και να παίρνει κάτω από τις ρόδες του την 62χρονη γυναίκα, γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του!

Εκείνη την ώρα στο φαρμακείο βρίσκονταν δυο υπάλληλοι και δύο πελάτισσες, και είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα. Οι αυτόπτες μάρτυρες εκτιμούν ότι ο ηλικιωμένος οδηγός ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει, ωστόσο από λάθος χειρισμό βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο.

«Ο Θεός βοήθησε και δεν σκότωσε τους ανθρώπους…» είπε ο ιδιοκτήτης διπλανής επιχείρησης, ενώ όσοι είδαν το περιστατικό έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.