Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Τρίο» μέσα στο αυτοκίνητο με… αχ βαχ και αλληλούια

❱❱ Απίστευτη ιστορία στο Μεσολόγγι! Πέταξε τα ράσα γιατί ήθελε τρίο και βρέθηκε γυμνός στον δρόμοΠέταξε τα ράσα του για να συνευρεθεί ερωτικά όχι με μία, αλλά με δύο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητο της μίας από αυτές, αλλά, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, εκείνες τού είχαν στήσει παγίδα.

Στο ερημικό σημείο όπου τον οδήγησαν δήθεν για να κάνουν σεξ τους περίμενε ένας άντρας, ο οποίος τον λήστεψε και τον άφησε γυμνό στη μέση του πουθενά!

Η «πικάντικη» ιστορία, που συνέβη το 2015 στο Μεσολόγγι, αλλά οι «πρωταγωνιστές» είναι από τη Ναύπακτο, εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μονομελές Δικαστήριο Κακουργημάτων Αγρινίου. Στο σκαμνί κάθισαν οι δύο φιλενάδες κατηγορούμενες για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 63χρονου σήμερα πρώην ρασοφόρου.

Το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου 2015 ο τότε 60χρονος ιερέας, που έχει τεθεί σε αργία, βρέθηκε ολόγυμνος από αστυνομικούς σε ερημική περιοχή του Μεσολογγίου.

Οπως αποκάλυψε στους ενστόλους που τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι, είχε ραντεβού με δύο γυναίκες (η μία διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών και η δεύτερη παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών). Ενώ είχαν βγάλει τα ρούχα τους και οι τρεις και άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητο, ένας άγνωστος τούς πλησίασε και λήστεψε τον ίδιο με την απειλή μαχαιριού. Κατόπιν τον έβγαλε από το Ι.Χ. και τον άφησε με αδαμιαία περιβολή στην ερημιά, ενώ εξαφανίστηκε με τις γυναίκες και το αυτοκίνητό τους. Εκείνες συνελήφθησαν, όχι όμως και ο ληστής. Σύμφωνα πάντα με τον ιερέα, οι φίλες δεν είχαν τον θεό τους, αφού βγήκαν κι από πάνω μηνύοντάς τον για απόπειρα βιασμού.

Τρία χρόνια αργότερα η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων με κατηγορούμενες τις δύο μητέρες, οι οποίες διά του νομικού τους εκπροσώπου αλλά και στις απολογίες τους είπαν ότι το μόνο που ήθελαν ήταν να προσβάλουν και να γελοιοποιήσουν τον παπά, επειδή είχε γίνει ενοχλητικός, καθώς «πολιορκούσε» στενά τη διαζευγμένη.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το 2015 το agriniopress.gr, οι τρεις τους ήπιαν καφέ στην Τουρλίδα, αλλά στον δρόμο της επιστροφής ο 60χρονος, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, άρχισε να τις θωπεύει και να γδύνεται, ενώ εμφάνισε δονητή και λιπαντικό! Εκείνες είπαν ότι έμειναν εμβρόντητες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσουν το όχημα και να κατεβάσουν τον ιερέα γυμνό κοντά στο ΚΤΕΟ Μεσολογγίου πετώντας του το κινητό, ενώ διέψευσαν κατηγορηματικά ότι τον λήστεψαν ή ότι είχαν συνεργό.

Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο ιερέας απέσυρε τη μήνυσή του και οι γυναίκες απηλλάγησαν για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά δικάστηκαν για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση με αναστολή.

Ο δικηγόρος τους άσκησε έφεση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή της δίκης του ιερέα, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού. 

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...