Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο ταξιτζής ήταν άγρια σοδομισμένος

❱❱ Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το ιατροδικαστικό πόρισμα για την κούρσα της φρίκης του 24χρονου οδηγού με τον ηθοποιό Γιώργο ΚαρκάΦρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως για τη μυστηριώδη υπόθεση του 24χρονου ταξιτζή, ο οποίος φέρεται ότι βιάστηκε από τον καταξιωμένο ηθοποιό του θεάτρου Γιώργο Καρκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός σοδομίστηκε με αμβλύ αντικείμενο.

Η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού που εξέτασε το θύμα φέρεται ότι διαπίστωσε πως ο 24χρονος αυτοκινητιστής υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και, συγκεκριμένα, ότι φέρει στον πρωκτό του σημεία εισόδου αμβλέος οργάνου.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso», στην τσάντα του νεαρού ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» βρέθηκαν, εκτός από το «σπρέι βιασμού», δονητές και ένα εργαλείο διάνοιξης κόλπου, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.! Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διενήργησαν έλεγχο στον 29χρονο ανακάλυψαν μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό sisha, χάπια με άγνωστη ουσία και ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice», το οποίο ξυπνά στους χρήστες ζωώδη ένστικτα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι περιγραφές του 24χρονου οδηγού, αλβανικής καταγωγής, για την «κούρσα του τρόμου» της 13ης Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην κατάθεσή του, ο 29χρονος αρχικά του είπε να τον μεταφέρει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια. Εκεί του ζήτησε να τον περιμένει για να αγοράσει κάτι και, όταν επέστρεψε, κρατούσε μία σακούλα από sex shop με ψώνια. Στη συνέχεια ο νεαρός ηθοποιός κατηύθυνε τον 24χρονο σε ένα μαγαζί με πρόχειρο φαγητό στο Μοναστηράκι, όπου του πρότεινε να τον κεράσει ένα σάντουιτς, και κατέβηκαν και οι δύο από το αυτοκίνητο.

Εντονη δυσοσμία

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ταξιτζή, ο γνωστός ηθοποιός προσποιήθηκε ότι ήθελε να πάρει τα τσιγάρα του από το αμάξι. Ομως, μπαίνοντας ξανά στο ταξί, διαπίστωσε ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία.

Από εκείνο το σημείο ο 24χρονος άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη, ωστόσο έβαλε ξανά μπροστά το όχημα, με κατεύθυνση αυτή τη φορά το Γκάζι. Εκεί βρήκε τα τρία άτομα, τα οποία είχαν μια σύντομη συνομιλία με τον ηθοποιό. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, ξεκίνησαν πάλι και λίγη ώρα αργότερα σταμάτησαν με τον 29χρονο για να αγοράσουν ένα σουβλάκι και καφέ. Ομως σε εκείνο το σημείο σταμάτησε να γράφει το ταξίμετρο.

Ο οδηγός και ο επιβάτης «εμφανίστηκαν» πάλι, περίπου μία ώρα μετά την τελευταία στάση, στο Ιπποκράτειο. Το χρονικό κενό που μεσολάβησε από τη στιγμή που διεκόπη η λειτουργία του ταξίμετρου έως τη στιγμή που το ταξί έφτασε στο νοσοκομείο, ο 29χρονος ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης φέρεται ότι οδήγησε τον οδηγό ταξί σε ένα ερημικό σημείο στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου του ξεκούμπωσε το πουκάμισο και το παντελόνι και άρχισε τον χαϊδεύει! Μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, ο 24χρονος ζήτησε ενοχλημένος από τον 29χρονο να σταματήσει, λέγοντάς του «αρκετά, ως εδώ» και ξεκίνησαν και πάλι για τον σταθμό του ΟΣΕ, όπου ο ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί, που διατηρεί σχέση με μια όμορφη γυναίκα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Δεν θα καλούσα από εφαρμογή, αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο» λέει ο καλλιτέχνης

Ο 29χρονος, από την πλευρά του, υποστήριξε στην κατάθεσή του στην Αστυνομία πως ο 24χρονος ταξιτζής δεν είναι τόσο… αθώος όσο παρουσιάζεται όλες αυτές τις μέρες!

Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως μισή ώρα προτού μπει στο ταξί του θύματος είχε καταναλώσει μόνο μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης, η οποία προκαλεί διέγερση.

Επίσης, φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως κάθισε με τον ταξιτζή σε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι για να φάνε και κατά τη διάρκεια της φιλικής συζήτησης που είχαν ο 24χρονος Αλβανός τού εκμυστηρεύτηκε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες και, μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε όργια! Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους, ρώτησε τον οδηγό αν έχει ακουστά την περιοχή της Αγίας Αννης και αν ξέρει τι γίνεται εκεί.

Πήγαν σε δασάκι

Τότε εκείνος του απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφάσισαν να πάνε εκεί. Φτάνοντας, οι δύο άνδρες έμειναν για λίγο στο αυτοκίνητο και μετά πήγαν σε ένα δασάκι που υπήρχε εκεί, όπου ο ηθοποιός έπιασε κουβέντα με κάποια άτομα, ενώ ο οδηγός στεκόταν δίπλα του, σε απόσταση περίπου 2-3 μέτρων.

Στη συνέχεια μπήκαν ξανά στο ταξί και ο 29χρονος επικοινώνησε με έναν φίλο του, λέγοντάς του να βρεθούν στον σταθμό Αττική σε 40 λεπτά.

Ωστόσο, στην Ιερά Οδό αποκοιμήθηκε και, όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, βρισκόταν έξω από το Ιπποκράτειο!

«Εγώ είχα ραντεβού μετά, είχα ραντεβού να συνευρεθώ, δεν είχα την ανάγκη κανενός, αυτό φαίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο. Προφανώς δεν θα καλούσα από την εφαρμογή να καλέσω ταξιτζή για να κάνω κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Γιώργος Καρκάς.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...