Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Καθηγητής άφησε έγκυο ανήλικη μαθήτριά του

❱❱ Σάλος στη Ρόδο με ερωτική σχέση 43χρονου και ανήλικης, η οποία έκανε έκτρωσηΚάθε άλλο παρά την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» θυμίζει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο και έχει προκαλέσει σάλο, με έναν 43χρονο καθηγητή γυμνασίου που ξελόγιασε και άφησε έγκυο μια ανήλικη μαθήτριά του. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό διατηρούσαν σχέση κάτω από τη μύτη των συναδέλφων του και των γονιών της! 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη μηνυτήρια αναφορά τους οι γονείς της ανήλικης «Λολίτας», (η οποία πλήρωσε ακριβά στο τέλος τα ερωτικά της σκιρτήματα), η κοπέλα γοητεύτηκε πριν από τρία χρόνια από τον μεγαλύτερό της άνδρα με αποτέλεσμα να αναπτύξει μαζί του ερωτική σχέση.

Για ένα διάστημα η ονειροπόλα μαθήτρια έζησε έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του καθηγητή της. Ωστόσο, η ανάρμοστη σχέση της με τον μέντορά της είχε την κατάληξη που όλοι φοβούνταν, καθώς κάποια στιγμή εκείνη έμεινε έγκυος και προχώρησε σε διακοπή της κύησης, υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής.

Παρ’ όλα αυτά, η νεαρή συνέχισε να έχει σχέσεις με τον καθηγητή της και, μάλιστα, κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της για να ζήσει ελεύθερη τον μεγάλο έρωτα!

Ανένδοτη

Από την πλευρά τους, οι γονείς της έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τη συμμορφώσουν και να την πείσουν να γυρίσει στο σπίτι. Ομως, εκείνη ήταν ανένδοτη και επικοινωνούσε μαζί τους μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων, που και αυτά κάποια στιγμή «κόπηκαν».

Αν και η οικογένεια της 18χρονης -σήμερα- κοπέλας φρόντιζε να μη μαθευτεί το παραμικρό για τη σχέση, μια τυχαία συνάντηση στάθηκε αφορμή για να έρθει η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12vima, πριν από μερικές μέρες οι γονείς της νεαρής διασταυρώθηκαν στον δρόμο με τον 43χρονο καθηγητή. Στη θέα του ανθρώπου που φέρεται ότι ξεμυάλισε την κόρη τους οι απελπισμένοι γονείς έχασαν την ψυχραιμία τους και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του ζητώντας του τον λόγο. Ομως, κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα οι τρεις τους να διαπληκτιστούν και ο 43χρονος να χειροδικήσει στη μητέρα του κοριτσιού.

Η κατάληξη ήταν να βρεθούν όλοι στο αστυνομικό τμήμα, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Το περιστατικό διαδόθηκε αστραπιαία προκαλώντας σούσουρο σε ολόκληρο το νησί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μετά την απροσδόκητη τροπή που πήραν τα πράγματα, η 18χρονη κλείστηκε στον εαυτό της και δεν ξεμυτίζει από το σπίτι της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....