Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Αλλεργία με… Πλατανιά!

Τρεις ήττες γνώρισε πέρσι ο Παναθηναϊκός που ψάχνει αύριο την παρθενική νίκη.

Αν έλεγε κανείς πριν από ένα χρόνο ότι ο Παναθηναϊκός σε τρία παιχνίδια με αντίπαλο τον Πλατανιά όχι μόνο δεν θα είχε καμία νίκη, αλλά θα μετρούσε ισάριθμες ήττες, θα τον αποκαλούσαν… τρελό. Κι όμως, ο Πλατανιάς από τον πρώτο κιόλας χρόνο παρουσίας του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε τον Παναθηναϊκό «πελάτη» του, φιλοδοξώντας μάλιστα να πετύχει και τέταρτη νίκη στα Περιβόλια.

Η σημασία λοιπόν του αυριανού αγώνα είναι διπλή για τους «πρασίνους» που χρειάζονται τους τρεις βαθμούς αφενός για να συνέλθουν ψυχολογικά και βαθμολογικά, αφετέρου για να διακόψουν αυτό το αρνητικό σερί με τον Πλατανιά που όμοιό του δεν υπάρχει στη σύγχρονη ιστορία τους και δικαιολογημένα τούς προκαλεί… αλλεργία. Συγκεκριμένα, στις δύο περσινές του επισκέψεις στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 στο πρωτάθλημα (με την αλήστου μνήμης διαιτησία του Αρετόπουλου) και 1-0 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο έχασε επίσης 1-0.

Το παράδοξο πάντως είναι ότι ελάχιστοι παίκτες από την περσινή ομάδα έζησαν το δυσάρεστο «τρία στα τρία». Στο αυριανό ματς πρωταθλήματος στα Περιβόλια στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν μόλις δύο παίκτες που έπαιξαν και τότε: ο Λαγός και ο Ζέκα. Οι υπόλοιποι ή δεν ανήκουν πλέον στον Παναθηναϊκό (Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι) ή δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου, μιας και βρίσκονται εκτός πλάνων (Βελάσκες, Τοτσέ).

Η ανατροπή της αρνητικής παράδοσης αποτελεί λοιπόν ένα επιπλέον στοίχημα για τον προπονητή του «τριφυλλιού», που θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του γύρω από την εστία του Καπίνο, ώστε να διατηρηθεί το «μηδέν» και να μπουν οι βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε το πρόβλημα για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ότι μόλις δεχτεί πρώτος γκολ, βραχυκυκλώνει και χάνει την ψυχραιμία του.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα