Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια

❱❱ Προσωρινά εκτός φυλακών η μητέρα δύο παιδιών που είχε παραποιήσει το απολυτήριο του δημοτικούΣτην αποκατάσταση -έστω και προσωρινά- μιας μεγάλης αδικίας προχώρησε χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφυλακίζοντας την 53χρονη καθαρίστρια μητέρα δύο παιδιών στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 ετών επειδή παραποίησε το απολυτήριο του δημοτικού για να διοριστεί στο Δημόσιο.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης ωσότου εκδικαστεί η υπόθεση στον Αρειο Πάγο και λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης Δήμητρας Τσιαντάκη και των προβλημάτων υγείας του συζύγου της.

Η 53χρονη ευχαρίστησε για τη μεγάλη συμπαράσταση, ζήτησε συγγνώμη για την πλαστογραφία και δήλωσε ότι είχε προβεί σε αυτή προκειμένου να βρει δουλειά και να θρέψει τα παιδιά της. Μετά την αποφυλάκιση επανέλαβε ότι πλέον έχει πάρει κανονικά το απολυτήριο του δημοτικού και θα συνεχίσει με το γυμνάσιο.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με υποστήριξε ηθικά και ψυχολογικά και με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτο, σπίτια ή οτιδήποτε τέτοιο. Το έκανα για τα παιδιά μου» είπε χαρακτηριστικά μετά την αποφυλάκισή της, ευχαριστώντας και τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν την ιστορία της.

Καλή αντιμετώπιση

Για το διάστημα που πέρασε στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας είπε ότι είχε πολύ καλή αντιμετώπιση από τις υπόλοιπες κρατούμενες και μάλιστα έκανε δύο πολύ καλές φίλες, που τη βοήθησαν να αντέξει όλο αυτό το διάστημα.

«Μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά από 6 ετών. Από εκεί έφυγα 11 χρονών, πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας και από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα, αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου, γιατί δεν είχαμε δουλειά. Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μη μου πάρουν τα παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι έκανε ό,τι έκανε για να μην μπουν τα παιδιά της σε ορφανοτροφείο.

Την ικανοποίησή του για τη χθεσινή απόφαση εξέφρασε και ο δικηγόρος της 53χρονης Γιώργος Σινέλης, ο οποίος μιλώντας για το ζήτημα της πλαστογράφησης υποστήριξε: «H νόθευση εγγράφου αφορούσε το πλαστό πτυχίο, δηλαδή κατηγορήθηκε ότι την 5η δημοτικού την έκανε 6η δημοτικού, αλλά παρείχε τις υπηρεσίες της. Κατά την άποψή μου υπήρξε ισάξια αντιπαροχή στις υπηρεσίες και αυτό δεν επηρέασε την παροχή της υπηρεσίας, καθώς ήταν καθαρίστρια. Αρα δεν έπαιζε κανένα ρόλο η 5η ή η 6η δημοτικού στην παροχή της υπηρεσίας».

Η κόρη της καθαρίστριας Νίκη Τσιαντάκη δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και από τη συμπαράσταση του κόσμου στην οικογένειά της, και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να δει από κοντά τη μητέρα της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...