Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Μικρό «αγρίμι» ζούσε μέσα σε χαλάσματα

❱❱ Το αμίλητο παιδί, το οποίο οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο  Βόλου, κλοτσάει και δαγκώνει όποιον βλέπειΣε ίδρυμα θα μεταφερθεί άμεσα το αγοράκι «αγρίμι» που βρέθηκε να ζει παραμελημένο κάτω από άθλιες συνθήκες μέσα σε ένα ερειπωμένο σπίτι στη Ζαγορά Πηλίου. Τη σιωπή του έλυσε ένα άτομο που έβλεπε τι γινόταν όλο αυτό τον καιρό και αποφάσισε να κάνει ανώνυμη καταγγελία σε εθελοντικό οργανισμό.

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και το αληθές των καταγγελιών διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε.

Αν και το παιδί είναι τεσσάρων ετών, δεν μιλάει και είναι επιθετικό, κλοτσώντας και δαγκώνοντας όποιον δει, αφού μεγαλώνει παρατημένο από τους γονείς του, τον παππού του και τον νεαρό θείο του, οι οποίοι είναι άνεργοι και επιπλέον φέρεται ότι έχουν ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων.

Με εντολή του εισαγγελέα, ο μικρός μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο, συνοδεία αστυνομικών και κοινωνικής λειτουργού, και εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική. Αυτή θα γίνει η προσωρινή στέγη του, ώσπου να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης, με βάση την οποία η Εισαγγελία Βόλου θα αποφανθεί αν αφαιρέσει την επιμέλεια του παιδιού από την οικογένεια και θα αναθέσει τη φιλοξενία του σε κάποιο ίδρυμα.

Ηδη το Ορφανοτροφείο Βόλου έχει κοινοποιήσει την πρόθεσή του να πάρει στην «αγκαλιά» του το τετράχρονο αγόρι και να το ενσωματώσει στην οικογένειά του, για να του προσφέρει τη στοργή και τη φροντίδα που έχει στερηθεί από τη βρεφική του ηλικία.

Οπως αποκάλυψε ο «Ταχυδρόμος», ο τετράχρονος έμενε σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι δίχως ταβάνι, εκτός από ένα τμήμα του 3×3 μέτρων που προστάτευε την οικογένεια από το κρύο και τη βροχή. Στο δωματιάκι αυτό υπήρχαν ένα μονό κρεβάτι και μία πολυθρόνα που αποτελούσε το κρεβάτι του νηπίου.
Ολοι τους έτρωγαν στο δάπεδο, αφού δεν υπήρχε τραπέζι, ενώ το μπάνιο ήταν ανύπαρκτο, τα κουφώματα από τις πόρτες και τα παράθυρα ήταν χαλασμένα και η βροχή περνούσε μέσα στο παράπηγμα!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...