Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σοκ! Εδεσαν τα πόδια της Ελένης για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί

❱❱ Ανατριχιαστική κατάθεση για βίντεο βιασμού της άτυχης φοιτήτριας από άλλα τρία κτήνηΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Στην απίστευτη αποκάλυψη ότι η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής βίας από τρία άλλα κτήνη, τα οποία, μάλιστα, είχαν φτιάξει και ένα ροζ βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις τους, προχώρησε μια φίλη της αδικοχαμένης 21χρονης από το Διδυμότειχο!

Οπως υποστήριξε στην κατάθεσή της η κοπέλα, η άτυχη Ελένη τής είχε εκμυστηρευτεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο είχε τραβηχτεί χωρίς τη θέλησή της και ήταν κάτι που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό, αλλά εκείνη το αποκάλυψε στις Αρχές μόλις έμαθε για τη δολοφονία και όσα αποκαλύφθηκαν μετά.

Την ίδια ώρα το dimokrariki.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 21χρονη φοιτήτρια, το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου. Στο υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο ένας από τους μετέπειτα δολοφόνους, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., να πηγαίνει στο σπίτι της, όπου κατόπιν εμφανίζεται η Ελένη Τοπαλούδη.

rodos topaloudi van

Σύμφωνα με όσα φαίνονται στο θολό βίντεο, η 21χρονη τον φιλάει στο μάγουλο και φεύγει μαζί του χαρούμενη βαδίζοντας προς το λευκό βαν που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο κάτω και στο οποίο τους περίμενε ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ!

Απόλυτη φρίκη

Ουσιαστικά πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές προτού η άτυχη κοπέλα ζήσει την απόλυτη φρίκη στα χέρια των νεαρών δολοφόνων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν και τελικά τη δολοφόνησαν με τον πιο βάναυσο τρόπο ρίχνοντάς τη ζωντανή από τα βράχια στην παραλία Φώκια της Λίνδου! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, οι δράστες «πριν πετάξουν τη δύστυχη κοπέλα στη θάλασσα… της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Ετσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της». Λίγο πριν ο 19χρονος πάει να την πάρει από το σπίτι της η Ελένη συνομιλούσε με μια φίλη της στην οποία είπε ότι θα έβγαιναν μαζί και θα πήγαιναν για σουβλάκια. Μάλιστα, όταν ο νεαρός χτύπησε το κουδούνι, της είπε ότι πρέπει να κλείσουν.

esr 0712 004 cmyk

Στο μεταξύ, οι δύτες βρήκαν στη θάλασσα το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η Ελένη Τοπαλούδη, λίγα λεπτά αφότου πήγε στο ραντεβού θανάτου με τους δύο νεαρούς, στους Πεύκους. Στο ίδιο σημείο, στην περιοχή όπου την πέταξαν γυμνή αλλά ζωντανή οι κατηγορούμενοι, εντοπίστηκαν και τα ρούχα της. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν συλλέξει από το σπίτι του 21χρονου τσιγάρα που βρέθηκαν σε τασάκι, έναν φάκελο με χρήματα, ποτήρια και το λάπτοπ της άτυχης κοπέλας. Είναι θέμα ωρών να ξεκλειδωθούν οι λογαριασμοί της στο facebook και το Tinder (μία σχετικά νέα εφαρμογή γνωριμιών) που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε.

Κηλίδες αίματος

Στο πάτωμα και στους τοίχους του εξοχικού όπου κακοποιήθηκε η κοπέλα υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος, που μαρτυρούν ότι προηγήθηκε άγρια πάλη ανάμεσα στους δράστες και στο θύμα, το οποίο έζησε εφιαλτικές στιγμές.
Οι αξιωματικοί έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι για να συλλέξουν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα. Στον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ελληνα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, ενώ έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Οι Αρχές ερευνούν σε βάθος την υπόθεση αναζητώντας νέα στοιχεία, αφού σύμφωνα με καταθέσεις προκύπτουν αδικήματα και από άλλα πρόσωπα με τα οποία φέρεται ότι είχε επαφές η κοπέλα.

Αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων

Την οργή και την αγανάκτησή του εξέφρασε ο θείος της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδηtheios και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής για τις φρικιαστικές αποκαλύψεις γύρω από το στυγερό έγκλημα, που τον έκαναν να χαρακτηρίσει «κτήνη και καθάρματα» τους ανθρώπους που ευθύνονται για τον θάνατο τής ανιψιάς του, προσθέτοντας μάλιστα ότι ήταν και άνανδροι, καθώς πέταξαν στη θάλασσα μία κοπέλα που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Συγκλονίζει η περιγραφή που θέλει την άτυχη Ελένη να εκλιπαρεί τους δολοφόνους της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά εκείνοι φαίνεται ότι την ξεγέλασαν και, ενώ της έλεγαν ότι θα την πάνε στον γιατρό, την έβαλαν στο αυτοκίνητο με σκοπό να την αποτελειώσουν ρίχνοντάς τη στα βράχια! Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια Τοπαλούδη, επισκέφτηκε το γραφείο της ανακρίτριας Ρόδου και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης των κατηγορουμένων και για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στις αισχρές αναρτήσεις στο προφίλ της 21χρονης στο facebook: «Eχουμε χρόνο να βρούμε την άκρη με όλους και με τους βρoμιάρηδες που βεβήλωσαν τη μνήμη του θύματος». Πάντως, τις μεγαλύτερες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έγινε στο προφίλ ενός πολιτευτή της Ρόδου.

Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται: «Ξέρετε γιατί έχει προκύψει; Γιατί δεν μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει τα αρχικά posts, τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια… Eτσι, όπως όλοι έχουν θέσει θέμα fake news, έτσι έθεσα κι εγώ. Τίποτα παραπάνω».

koygias

Ανατριχιαστική κατάθεση: Μετά το χτύπημα είχε ακόμα τις αισθήσεις της

Με σοκαριστικές λεπτομέρειες περιέγραψε το τελευταίο βράδυ της Ελένης Τοπαλούδη στην προανακριτική κατάθεσή του στους λιμενικούς ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός και ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. φέρεται ότι δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο.

Ο νεαρός αθλητής πολεμικών τεχνών «δίνει» ως ένοχο τον φίλο του, αναφέροντας χαρακτηριστικές εκφράσεις που βγήκαν από το στόμα του Μανώλη Κ., όπως «πάμε να το τελειώσουμε». Ο Αλβανός ισχυρίστηκε ότι γνώρισε την κοπέλα από το Διδυμότειχο μόλις πριν από μία εβδομάδα: «Την είχα συναντήσει μία μέρα στον δρόμο. (…) Κοιταχτήκαμε και μου χαμογέλασε. Ανταλλάξαμε λογαριασμούς facebook. Την επομένη πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπίρες. Εκεί… και στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι της. Μου έκανε εντύπωση ότι το πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με coca cola» είπε!

Κατάθλιψη

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε στους λιμενικούς ότι η Ελένη τού είχε εκμυστηρευτεί πως έπασχε από κατάθλιψη και ότι έκανε…, ενώ, αναφορικά με το μοιραίο βράδυ, είπε ότι μίλησαν μέσω facebook:

«Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου, γιατί μου είχε ζητήσει να φέρω κάποιον μαζί μου. (…) Ημασταν με το αυτοκίνητο του φίλου μου, ένα λευκό βανάκι που ανήκει στον πατέρα του. (…) Πήγαμε στο σπίτι του, στους Πεύκους, για… Μόλις φτάσαμε, αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε “αν δεν…, δεν φεύγεις από το σπίτι”. Είχαμε πιει πολλή βότκα και δεν θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου τη γρονθοκόπησε, εγώ της κράτησα τα χέρια και εκείνος τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με ηλεκτρικό σίδερο… Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε».

Οσα ακολούθησαν, σύμφωνα με τον 19χρονο Αλβανό, θυμίζουν σκηνές από ταινία τρόμου: «Μετά το χτύπημα είχε ακόμη τις αισθήσεις της. Ηθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου είπε “πάμε να το τελειώσουμε”».
Ο νεαρός είπε ότι πήγαν σε ένα απόμερο σημείο με βράχια, απ’ όπου πέταξαν την άτυχη Ελένη στη θάλασσα και κατόπιν επέστρεψαν στο σπίτι, όπου επιχείρησαν να καθαρίσουν: «Υστερα επιστρέψαμε στο ίδιο σημείο που τη ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω τα προσωπικά της αντικείμενα και το σίδερο» κατέθεσε.

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...