Ανακοίνωση της «Espresso» για το σήμα της εφημερίδας μας

❱❱ Με μια πρωτοφανή απόφαση, η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων κυρία Ευαγγελία Τρακάδα, παραβαίνοντας οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία… … και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων, ενέκρινε την κατοχύρωση σήματος με τον διακριτικό τίτλο ESPRESSO σε κάποιο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων.

Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδας με το αντίστοιχο σήμα,  επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, έναντι οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επί του σχετικού τίτλου.

Επίσης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπαλλήλου όπως και κάθε άλλου υπευθύνου με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για τη διερεύνηση των σχετικών δημοσιευμάτων, που προανήγγειλαν αυτήν την παράνομη από κάθε πλευρά απόφαση.

—-

! Κατανοούμε απολύτως το άγχος του ιπποκόμου του κ. Μαρινάκη σχετικά με το μέλλον της επιτυχημένης εφημερίδας μας. Κάθε εκδοτική φωνή που δεν υποτάσσεται στο αφεντικό του τον ενοχλεί. Θα του συνιστούσαμε τώρα που θα προσθέσει και άλλη τσόντα στις εκδόσεις του να κόψει τις εφηβικές συνήθειες…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ