Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Καλημέρα ζωή» για τον γαμπρό Υπάτιο

❱❱ O Υπάτιος Πατμάνογλου, 22 μήνες μετά την τραγωδία, ντύθηκε ξανά γαμπρόςΤα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμυ Βογιατζή, ανέβηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος που πριν από 22 μήνες είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται από την Πόρσε-ρουκέτα που οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo» Γιώργος Βακάκης.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κλίμα συγκίνησης στην εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας, στο Πανόραμα Κινέτας, παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Ανάμεσα στους λιγοστούς καλεσμένους και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, που τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο τους ξεκίνημα.

ypatiosgamos

Η πανέμορφη Εμμυ Βογιατζή, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεγαρέων, έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει από ευτυχία, αφού, εκτός από το γεγονός πως παντρευόταν τον άνδρα της ζωής της, οι δυο τους είναι έτοιμοι από μέρα σε μέρα να υποδεχτούν και τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Λίγο πριν από την έναρξη του μυστηρίου και όσο περίμενε τη νύφη ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζήτησε ευγενικά από τους καλεσμένους, σε περίπτωση που τραβήξουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, να μην τις αναρτήσουν στα social media, προκειμένου να αποφευχθούν με τον τρόπο αυτόν αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

f3 3

Με τη νέα του σύζυγο ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνωρίστηκε μέσω facebook πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο 42χρονος πάλευε με τους εφιάλτες που του άφησε η τραγική απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Αποστολίας και του μονάκριβου γιου του Παύλου στο «πάρκινγκ του θανάτου» της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας! Αλλά και η γυναίκα που έδωσε το «φιλί της ζωής» στον Υπάτιο ανέβαινε τον δικό της γολγοθά, καθώς λίγο καιρό πριν είχε βρεθεί νεκρός ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ενώ πρώτος έκανε γνωστή τη σχέση τους ο Υπάτιος με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook.

6 28

Η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να παρεξηγηθεί από την οικογένεια της αδικοχαμένης πρώτης συζύγου του Αποστολίας, καθώς θεωρούσαν πως το πένθος ήταν ακόμη πολύ νωπό ώστε να προχωρήσει τη ζωή του. Ηταν 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του Αποστολία και τον δυόμισι ετών γιο τους Παύλο να χάνονται μέσα σε μια κόλαση φωτιάς στο «πάρκινγκ του θανάτου» της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....