Ισόβια στον παιδοκτόνο της Πετρούπολης

❱❱ Ισόβια συν 10 χρόνια στον παιδοκτόνο της Πετρούπολης! Μαχαίρωσε, στραγγάλισε και έβαλε φωτιά στην κόρη τουΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 10 έτη φυλάκισης χωρίς κανένα ελαφρυντικό έπεσε χθες η αυλαία στη δίκη του 56χρονου πατέρα που μαχαίρωσε, στραγγάλισε και έβαλε φωτιά στην κόρη του Ειρήνη, μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη, οδηγώντας τη σε μαρτυρικό θάνατο στις 30 Αυγούστου του 2017.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό, με τους συγγενείς της αδικοχαμένης 18χρονης να ξεσπούν σε δάκρυα ευγνωμοσύνης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης.

«Ευχαριστούμε για την ψυχή του παιδιού…» είπαν με μια φωνή οι οικείοι της Ειρήνης που βρίσκονταν στον ακροατήριο. Ο ίδιος ο 56χρονος παρέμεινε ανέκφραστος καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας, ενώ όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε μετά την έκδοση της ετυμηγορίας εάν θα ήθελε να πει κάτι, εκείνος έγνεψε αρνητικά στρέφοντας το βλέμμα του προς το δάπεδο.

Ο εισαγγελέας της έδρας είχε χαρακτηρίσει τη δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης ένα προσχεδιασμένο έγκλημα από έναν ψυχρό δολοφόνο που επιχείρησε να σκοτώσει το ίδιο το παιδί του με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους! Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός είχε τονίσει ότι ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός και πως το άτυχο θύμα πάλεψε έως την τελευταία στιγμή γιατί «ήθελε να ζήσει».

Ο εισαγγελέας

«Ο δολοφόνος προσπάθησε με τέσσερις τρόπους να την εξοντώσει. Πρώτα με μαχαίρι, μετά με πυρκαγιά, μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έπεσε πάνω της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη!» περιέγραψε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι ο 56χρονος πατέρας «ήταν τόσο αποφασισμένος να σκοτώσει το παιδί του που δεν δίστασε ούτε μια φορά». Ο 56χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι προτού διαπράξει το φρικτό έγκλημα είχε καταναλώσει δυο κουτιά ψυχοφάρμακα. «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου. Δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα» είχε πει. 

«Γύρισαν το μυαλό μου και ο κόσμος όλος. Αρχισα να λέω στην Ειρήνη για τα μηνύματα και δεν τα παραδεχόταν» είχε ισχυριστεί, αναφερόμενος σε μηνύματα που φέρεται ότι είχε ανταλλάξει με τη μητέρα της και τον φίλο της και στα οποία υποστήριξε πως έλεγαν ότι ήθελαν να απαλλαγούν από εκείνον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,