Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Sakis «κόμης Δράκουλας» σε νέα ταινία

Τραγουδιστής, killer, «Διόνυσος» και τώρα σε ρόλο… βαμπίρ ο Ρουβάς.

Και ποια δεν θα ήθελε να τη δαγκώσει ο Σάκης Ρουβάς! Πόσο μάλλον ενσαρκώνοντας έναν αιμοβόρο μεν, γοητευτικό δε σύγχρονο «κόμη Δράκουλα» που, όπως φαίνεται, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον κλασικό Κρίστοφερ Λι της γενιάς του ’60. Αν και οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή προόριζαν τους «Βρικόλακες» για τη μικρή οθόνη, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να τους μεταφέρουν στον κινηματογράφο, με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ζαρμπή και έναν λαμπερό πρωταγωνιστή που φέτος συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του, ενσαρκώνοντας τον θεό Διόνυσο στην τραγωδία «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Η παραγωγή της ταινίας έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί τα πρόσωπα που θα επιθυμούσαν να αποτελέσουν το καστ αυτής της παράξενης ιστορίας τρόμου, η οποία -όπως μαθαίνουμε- είναι γεμάτη μουσική, χορό, αλλά και… τολμηρές σκηνές. Ενας από τους ηθοποιούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς, στον οποίο ήδη έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του βρικόλακα που αναστατώνει τις ζωές των θνητών απ’ όπου κι αν περνάει. Ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, πιθανόν να το κάνει αφού τελειώσει με τις παραστάσεις για τις «Βάκχες» και μπορέσει να «ζυγίσει» όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του. Αυτή θα είναι άλλη μια πρόκληση για τον Sakis, αφού ο ρόλος του έχει ιδιαιτερότητες, όμως εκείνος -όπως αποδείχτηκε και με τον Διόνυσο- δείχνει πως είναι μελετηρός, δουλεύει σκληρά και τελικά αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του. Οσοι είχαν βιαστεί να σχολιάσουν αρνητικά την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη να εντάξει στον θίασό του τον pop star, μάλλον… κατάπιαν τη γλώσσα τους, καθώς ο Σάκης εντυπωσίασε όχι μόνο με το «στήσιμό» του και την κινησιολογία του (ούτως ή άλλως τη διαθέτει, λόγω της «θητείας» του στην πίστα), αλλά και με τον -κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή- τρόπο που απέδωσε το κείμενο του Ευριπίδη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο τραγουδιστής θα φορέσει για τελευταία φορά φέτος τα ρούχα του Διονύσου, και μάλιστα στο Ηρώδειο.

Τραγουδιστής, δολοφόνος και τώρα…. βαμπίρ

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη δύο ταινίες στο βιογραφικό του, το «Alter Ego» και το «Duress», οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα τριτώσει το κινηματογραφικό του «χτύπημα». Αν δεχτεί, θα μπει στη λίστα των γοητευτικών βαμπίρ της μεγάλης οθόνης, μαζί με τον Γκάρι Ολντμαν, τον Μπραντ Πιτ, τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και σε εκείνην με τους ηθοποιούς που συνέδεσαν το όνομά τους με τον ήρωα του Μπραμ Στόκερ, τον (παλαιότερης κοπής) κόμη Δράκουλα, όπως ο Κρίστοφερ Λι και ο Μπέλα Λουγκόζι.

Αν και στον «πιλότο» που έχει ήδη γίνει για την τηλεοπτική σειρά, τον ρόλο που προορίζεται για τον pop τραγουδιστή κρατούσε ο Ορέστης Τζιόβας, όλα δείχνουν πως ο τελευταίος θα βρεθεί εκτός καστ. Ακλόνητη θα παραμείνει -κατά πάσα πιθανότητα- η Κατερίνα Παπουτσάκη που θα έχει τη χαρά να συνεργαστεί με τον Sakis (εφόσον βεβαίως πει το «ναι») και να… αποφύγει έτσι διακριτικά τις «στενές επαφές επαγγελματικού τύπου» με τον πρώην σύντροφό της. Στη σειρά είχαν επιλεχθεί να συμμετάσχουν και οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και Γιώργος Παπανδρέου, για τους οποίους όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνουν στην κινηματογραφική μεταφορά του σεναρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα