Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Ανήλικη παγιδευμένη στο εξοχικό του τρόμου

❱❱ Μάρτυρας κατέθεσε ότι τα δύο «κτήνη» παρενόχλησαν σεξουαλικά και άλλη κοπέλα στο σπίτι όπου έζησε εφιαλτικές στιγμές η άτυχη ΕλένηΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Αλλο ένα κορίτσι φέρεται ότι γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα νύχια των «τεράτων» της Ρόδου, που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Καθημερινά αποκαλύπτονται σημαντικές πληροφορίες για τη δράση των δύο προφυλακισμένων στις Φυλακές Γρεβενών, χάρη στα στόματα που ανοίγουν σιγά σιγά και δείχνουν ότι είχαν πλούσιο σκοτεινό παρελθόν στο νησί των ιπποτών!

Σύμφωνα με καταγγελία φίλης της, θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό φέρεται ότι έπεσε μια ανήλικη κοπέλα, που αυτή την περίοδο ζει στο εξωτερικό. Οπως ανέφερε η μάρτυρας, το θύμα τής είχε εκμυστηρευτεί ότι οι δύο νεαροί την είχαν πάρει με το ζόρι και την είχαν πάει στο ίδιο εξοχικό στους Πεύκους, όπου έζησε τις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές της η αδικοχαμένη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, Ελένη Τοπαλούδη.

«Η φίλη μου είχε πάει στο σπίτι του Ροδίτη και ήταν και ο 19χρονος εκεί. Τι έγινε δεν ξέρω, αλλά η φίλη μου είχε μελανιά στο χέρι της. Μου είχε εξηγήσει ότι ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί της και απλώς αυτή ξέσπασε σε κλάματα» είπε η κοπέλα, εξηγώντας ότι όλα συνέβησαν ένα απόγευμα μετά το μάθημα αγγλικών της ανήλικης.

Οπως είπε, οι νεαροί είχαν βρει τη φίλη της να περπατάει στον δρόμο και της ζήτησαν να πάει σε ένα σημείο όπου συνήθιζαν να συγκεντρώνονται μαθητές. Οταν εκείνη αρνήθηκε, την απείλησαν ότι θα έκαναν φασαρία αν δεν τους ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να πάει μαζί τους:

«Την πήγαν στο σπίτι στους Πεύκους, όπου την έβαλαν να δει ταινία ερωτικού περιεχομένου, και της ανακοίνωσαν ότι αυτά που έβλεπε να κάνουν οι ηθοποιοί στο έργο θα τα έκανε εκείνη σε αυτούς»!

Σύμφωνα με την ίδια, οι νεαροί άσκησαν βία στην ανήλικη, καθώς ήθελαν να αντιγράψουν όσα έβλεπαν στην ταινία, αλλά αυτή αρνήθηκε και ο 19χρονος φέρεται ότι τη χτύπησε στο χέρι. 

«Τότε, η φίλη μου έβαλε τα κλάματα, με αποτέλεσμα αυτοί να φοβηθούν και να την αφήσουν να φύγει».

Μηνύματα

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, οι νεαροί έριξαν τα δίχτυα τους και στην ίδια, ζητώντας της να τους συναντήσει. Εκείνη αναγκάστηκε να τους μπλοκάρει στο facebook, έτσι ώστε να μην παίρνει τα μηνύματά τους και το μάθει η μητέρα της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του Αλβανού κατηγορουμένου στη σιδερώστρα, στην οποία βρισκόταν το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη Ελένη. 

Πιθανολογείται ότι ο 19χρονος έβαλε το αριστερό χέρι του στη σιδερώστρα και με το δεξί έπιασε το σίδερο, το οποίο βρέθηκε στη θάλασσα χωρίς να εντοπιστούν ίχνη DNA και αποτυπώματα, λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό. Επίσης, τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων ταυτοποιήθηκαν πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι στους Πεύκους, ενώ αποτυπώματα του 19χρονου, εκτός από το χερούλι της πόρτας του οδηγού του βαν, εντοπίστηκαν επίσης στο τιμόνι και το ταμπλό.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...