Η… Theia ξέρει από super εκπτώσεις!

Η Θεοδώρα Προβοπούλου πούλησε τους κορσέδες αλλά και τα ρούχα της από τον προσωπικό της χώρο, με μειώσεις τιμών που έφταναν ακόμα και το 90%.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια και κόρη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, Θεοδώρα, υποδέχτηκε στο δικό της «παλάτι» της μόδας, στον Κεραμεικό, όσες ήθελαν να αποκτήσουν έναν από τους all time classic κορσέδες που σχεδιάζει, αλλά και πολλές άλλες δημιουργίες της σε χαμηλές τιμές. Για μία μόνο μέρα τα ρούχα των συλλογών της (εκτός κάποιων συλλεκτικών) πουλήθηκαν με έκπτωση που άγγιζε ακόμα και το 90%. Για παράδειγμα, ο κορσές Candy Bar από 298 ευρώ αρχική τιμή το περασμένο Σάββατο κόστιζε μόλις 60 ευρώ, ενώ έναν πράσινο βελούδινο κορσέ με δαντέλα από 720 ευρώ μπορούσε να τον αγοράσει κανείς έναντι 360 ευρώ, αφού είχε έκπτωση 50%.

Εκτός όμως από τους κορσέδες, μπορούσε κάποιος να βρει ακόμη και φορέματα, καπέλα και παπούτσια σε υπερβολικά χαμηλές τιμές. Φουστάνια με… αέρα 50s, φούστες που θύμιζαν μπαλαρίνες της «Λίμνης των κύκνων» και αξεσουάρ που έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθια συνέθεταν ένα ρομαντικό σκηνικό. Η Θεοδώρα βρισκόταν εκεί από το πρωί, αφού ήθελε η ίδια να εξυπηρετήσει προσωπικά τους πελάτες της που ζητούσαν τη γνώμη της, καθώς φημίζεται όχι μόνο για τις δημιουργίες της, αλλά και για το προσωπικό της στιλ, που συνήθως κινείται σε vintage τόνους.

Η νεαρή σχεδιάστρια έχει δημιουργήσει τον δικό της χώρο στην οδό Θερμοπυλών. Πρόκειται για ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο που φιλοξενεί όχι μόνο το ατελιέ της και τον χώρο της έκθεσης, αλλά και τη σχολή της, όπου γίνονται σεμινάρια ραπτικής.

Η Θεοδώρα, πάντως, οργανώνει μια μέρα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας ετοιμάζοντας το «Open Day» στις 21 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 11.00 το πρωί έως και τις 8.00 το βράδυ. Η εκδήλωση έχει στόχο την πληροφόρηση των νέων ανθρώπων που θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με το σχέδιο. Μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να δουν δημιουργίες όχι μόνο των «καθηγητών» της σχολής, αλλά και των ανθρώπων που φοιτούν εκεί.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!