Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι killers της Ελένης έψαχναν για άλλοθι

❱❱ Μάρτυρας-κλειδί αποκάλυψε ότι το βράδυ του φόνου της Τοπαλούδη ο Αλβανός τού τηλεφώνησε δύο φορές ζητώντας του να πάει σπίτι του

Από την
Εύα Παπαδάτου

Αλλοθι φαίνεται ότι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να εξασφαλίσουν για το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου οι killers της Ρόδου, όταν βίασαν, βασάνισαν και τελικά σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Ενας φίλος του Αλέξανδρου Λ. αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του, Μανώλης Κ., γνωστός στις παρέες του ως «Λινδιακός».
Ο νεαρός περιέγραψε τον 19χρονο ως ένα οξύθυμο και βίαιο άτομο, το οποίο έμπλεκε συνεχώς σε τσακωμούς και χειροδικούσε συχνά σε βάρος άλλων, προσθέτοντας ότι τον είχε ικανό να σκοτώσει κάποιον! Σε αυτόν τηλεφώνησε ο Αλβανός λίγη ώρα αφότου συναντήθηκε με την άτυχη φοιτήτρια προτείνοντάς του να κάνουν σεξ όλοι μαζί. Οταν αυτός αρνήθηκε, ο Αλέξανδρος τον ρώτησε αν είχε κάποιο μέρος στο σπίτι του με κρεβάτι, για να πάει με την Ελένη.

«27 του μήνα, 24.00 η ώρα, με είχε πάρει τηλέφωνο εμένα και μου είπε “είμαι με τη φοιτήτρια, θες να τη φέρουμε σπίτι σου, κάνουμε ό,τι κάνουμε και τέτοιες μ…” και του είπα όχι. Από μέσα ακουγόταν μόνο η φωνή της κοπέλας» είπε ο μάρτυρας-κλειδί, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε να παραχωρήσει το σπίτι, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καταλήξει στους Πεύκους.

Τα ξημερώματα -και ενώ είχε γίνει ήδη το στυγερό έγκλημα- ο 19χρονος τηλεφώνησε ξανά στον φίλο του, προφανώς σε μια προσπάθεια να «χτίσει» άλλοθι. «Τρεις παρά (ξημερώματα 28ης Νοεμβρίου) με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου πει “εγώ τελείωσα με τη φοιτήτρια, να ’ρθω στο σπίτι σου να αράξουμε, να έρθουμε”, πληθυντικός ήταν».

Οι δράστες εξαφανίζονται για δύο μέρες και την 1η Δεκεμβρίου ο Αλβανός συναντιέται με τον φίλο του και μάρτυρα-κλειδί σε μια πλατεία. Εκεί, με φανερή νευρικότητα, ο Αλέξανδρος Λ. φρόντισε να επισημάνει ότι με τη φοιτήτρια είχε τελειώσει. Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε ότι είχε παραστεί σε αρκετά βίαια ξεσπάσματα σε βάρος κοριτσιών, τόσο του 19χρονου όσο και του 21χρονου Ελληνα, όμως κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της Ελένης και τα αποτελέσματα θα σταλούν στην ανακρίτρια της Ρόδου για να ενσωματωθούν στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Την ίδια ώρα η οικογένεια του 19χρονου Αλβανού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο, ενώ ο χαροκαμένος πατέρας της 21χρονης Γιάννης Τοπαλούδης πήρε χθες τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είδε ότι είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για να πάρει το πτυχίο της!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...