Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τον «άδειασε» ο κολλητός του

❱❱ Φίλος του πρώην συντρόφου της Λαγούδη διαψεύδει τον γιατρό ότι μίλησαν για τη χήραΟ ίδιος ο κολλητός φίλος του διαψεύδει τον τελευταίο σύντροφο της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη όσον αφορά την κατάθεση που έδωσε στις δικαστικές Αρχές μόλις μία ημέρα αφότου η 44χρονη χήρα από την Κατοχή βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, στις 8 Ιανουαρίου!

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, όμως οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση που «πάγωσε» την κοινή γνώμη εξακολουθούν να διαδέχονται η μία την άλλη. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μαζί σου», που προβλήθηκε χθες στον Σκάι, παρουσιάστηκε η άγνωστη κατάθεση ενός φίλου του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη, που ουσιαστικά αναδεικνύει τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ο γιατρός. Αυτό που είπε ήταν ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την 44χρονη, καταρρίπτοντας ουσιαστικά τον ισχυρισμό του κολλητού φίλου του, ο οποίος είχε υποστηρίξει το αντίθετο.

«Για το σκάφος του»

«Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του…» φέρεται ότι κατέθεσε ο μάρτυρας, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να καλέσει εκ νέου τον γιατρό για κατάθεση.

Ωστόσο, και σε εκείνη τη συνάντηση με τον δικαστικό λειτουργό, ο άνθρωπος που θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση επέμεινε στον αρχικό ισχυρισμό του ότι είχε συζητήσει με τον φίλο του για την Ειρήνη Λαγούδη και επικαλέστηκε το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι έλαβε μήνυμα από τη 44χρονη ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν πήρε σοβαρά τις απειλές της, με αποτέλεσμα να γίνει ό,τι έγινε.

Σύμφωνα με την εκπομπή, πάντως, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού δεν εντοπίστηκαν μηνύματα της 44χρονης, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της Βασίλης Ταουξής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». 

Παράλληλα, ο κ. Ταουξής έκανε λόγο για οικονομικά κίνητρα, τα οποία κρύβονται πίσω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη η έρευνα του εισαγγελέα Αγρινίου για νέες κακουργηματικές πράξεις, ενώ αναμένεται ακόμη να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί του «βασικού κατηγορουμένου» και οικείων του προσώπων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...