Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Αγκαλιά αγάπης

❱❱ Η Κατρίνα Τσάνταλη, γόνος της γνωστής οικογένειας οινοποιών, υιοθέτησε τη σκυλίτσα που πήγαν να κάψουν ζωντανή με τα κουτάβια της σε ξυλόφουρνοΑπό τον
Γιάννη Κωτσαλά

Θαλπωρή, αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά απολαμβάνει πλέον στα χέρια της Κατρίνας Τσάνταλη, γόνου της γνωστής οικογένειας οινοποιών, η σκυλίτσα που άγνωστοι βασανιστές προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μαζί με τα κουταβάκια της μέσα σε έναν ξυλόφουρνο στη Γέργερη του Ηρακλείου, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η σκυλίτσα και τα επτά από τα εννέα κουτάβια της διασώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από έναν κάτοικο της περιοχής που άκουσε τους λυγμούς τους. Πλέον, έχει βρει ασφαλές καταφύγιο χάρη στην Κατρίνα Τσάνταλη, που έχει επιδοθεί σε έναν αξιέπαινο αγώνα για την προστασία των ζώων. Η επιχειρηματίας ευαισθητοποιήθηκε και την υιοθέτησε, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι έχουν χρόνο για την προσφορά αγάπης. Μάλιστα, στηλίτευσε τη στάση σιωπής, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Ξέρουν πολύ καλά ποιος το έκανε, αλλά φοβούνται να μιλήσουν. Αν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται, τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ χειρότερα. Λυπάμαι που ούτε οι νόμοι λειτουργούν ούτε οι εισαγγελείς επιμένουν. Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι. Αυτοί που έστω σιωπηλά έσωσαν τη σκυλίτσα και τη φρόντισαν μέχρι τώρα. Που τη συνόδευσαν στο πλοίο μέχρι σήμερα το πρωί που έφτασε σ’ εμένα. Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό φρικτής απανθρωπιάς. Ομως κάπως πρέπει να πείσουμε τον κόσμο, τους νέους, τα παιδιά, να επιμένουν να κυνηγούν, να αντιστέκονται και να καταδικάζουν τη βία μέχρι τέλους. Να αποδίδεται δικαιοσύνη! Εγώ θα κάνω πάντα ό,τι μπορώ. Δεν μπορώ, φυσικά, να αλλάξω την τρέλα του κόσμου, πόσο μάλλον την -σε έναν μεγάλο βαθμό παράλογη- κοινωνία στα χωριά της Κρήτης. Λέγε-λέγε το κοπέλι, όμως, και κάνε-κάνε, ελπίζω, πιστεύω και εύχομαι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι αυτοί που θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο από τους ανθρώπους».

Η ανάρτηση της 31χρονης Κατρίνας Τσάνταλη συνοδεύτηκε από χιλιάδες likes και αναδημοσιεύσεις για την αξιέπαινη πράξη της, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να συνδυάζει το επιχειρείν, τη συγγραφή βιβλίων, τη φιλοζωία, ακόμα και τη συμμετοχή σε ανθρωπιστικές αποστολές της ActionAid στη Ρουάντα!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...