Καλή χρονιά με… κεράτωμα!

❱❱ Οι δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι άτακτοι σύζυγοι μέσα στις γιορτές για να χαρούν τους παράνομους έρωτές τουςH περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι οργανωτικός πονοκέφαλος, εκτός από τις νοικοκυρές, και για τους άπιστους! Μέσα στις σφιχτές οικογενειακές υποχρεώσεις των ημερών, το να βρεις χρόνο για ένα κρυφό ραντεβού δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε στη Βρετανία, το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών σχεδιάζουν να συναντηθούν με τους παράνομους έρωτές τους αυτήν την περίοδο. Και αυτό γιατί οι γιορτές, όπως γνωρίζουν οι έμπειροι στην απιστία, προσφέρουν αρκετές δικαιολογίες για απουσίες. Ειδικά στις γυναίκες, που μπορούν να επικαλεστούν το απαραίτητο shopping! Οσο για τους άνδρες, αυτοί σίγουρα μπορούν να επικαλεστούν μια συνάντηση με παλιόφιλους.

Στοιχεία από την έρευνα που έγινε στη Βρετανία για λογαριασμό του σάιτ εξωσυζυγικών σχέσεων Victoria Milan αποκάλυψε και μια σειρά από άλλες «βολικές» γιορτινές δικαιολογίες. «Σημαντικές εργασιακές υποχρεώσεις» είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιεί το 14% των ανδρών και το 11% των γυναικών, ενώ η απαραίτητη παρουσία σε επαγγελματικό εορταστικό δείπνο είναι ένα ψέμα που επιστρατεύει το 20% των ανδρών και το 16% των γυναικών.

Σχεδόν το 25% των ανδρών είπε στη σύντροφό του ότι ήθελε να πάει για μία παραπάνω ώρα στο γυμναστήριο, ενώ την επιπλέον άσκηση επιστράτευσε ως δικαιολογία και το 16% των γυναικών.

Οσοι απάντησαν στα σχετικά ερωτηματολόγια δεν δίστασαν να εξηγήσουν γιατί ήθελαν ειδικά αυτό το διάστημα των γιορτών να αφιερώσουν χρόνο στον εραστή ή στην ερωμένη τους. Ενώ το 18% των ανδρών είπε ότι το βρίσκει κουραστικό να βρίσκεται με τη σύντροφό του ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου, το διπλάσιο ποσοστό είπε ότι θέλει να ξεφύγει από την επίσημη σχέση γιατί «διψά για καλό σεξ». Η πλήξη αναφέρθηκε, επίσης, ως αιτία από το 20% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Οι ίδιοι άνθρωποι, εκτός από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν χρόνο για την απιστία τους, απάντησαν και σχετικά με τις συνήθειές τους στο shopping. Το 50% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους είπε ότι θα ξοδέψει περισσότερα στο δώρο για τον σύντροφό του παρά για τον εραστή του. Από την άλλη, οι άνδρες θα κάνουν το ακριβώς αντίθετο!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ