Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Κοριτσάκι πήγε να πει τα κάλαντα και του χίμηξε σκύλος δολοφόνος

❱❱ Σοκ στο Ιλιον! Εξαγριωμένο πίτμπουλ χίμηξε σε κοριτσάκι την ώρα που έλεγε τα κάλαντα σε καφέ και το τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωποΠροκαλούν ανατριχίλα οι συγκλονιστικές περιγραφές του πατέρα τού μόλις τριάμισι ετών κοριτσιού για τις σκηνές τρόμου και πανικού που βίωσε, όταν προσπαθούσε να σώσει το παιδί του από τα δόντια του εξαγριωμένου πίτμπουλ που του επιτέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ιλιον. Το τραγικό είναι ότι λίγο νωρίτερα είχε ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου αν είναι ακίνδυνος και εκείνος τον καθησύχασε!

4 f3 vlcsnap 2018 12 30 15h49m07s557«Πάω και του λέω “Γεια σου, φίλε. Χρόνια πολλά. Το σκυλί είναι ακίνδυνο;” “Ναι, μην ανησυχείς, δεν υπάρχει φόβος” μου λέει» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Βιάζης στο Star, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό.

Στις 10 το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων συνόδευσε τα τρία ανήλικα παιδιά του μέχρι την καφετέρια της γειτονιάς, για να πουν τα κάλαντα. Οι παιδικές φωνούλες είχαν πλημμυρίσει το μαγαζί, όμως ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται από παντού κραυγές πόνου και αγωνίας. «Λίγο πριν τελειώσουν τα κάλαντα, αστραπιαία έφυγε, χωρίς να γαβγίσει και χίμηξε στο παιδί. Δεν άκουγε το σκυλί! Το χτυπούσα, του έδινα μπουνιές στο κεφάλι, προσπαθούσαμε να το τραβήξουμε, τίποτα!» εξήγησε ο πατέρας της μικρούλας, προσθέτοντας πως το παιδί γλίτωσε χάρη σε έναν θαμώνα που κατάφερε να το τραβήξει από τα κοφτερά δόντια του αφηνιασμένου ζώου!

Το άτυχο κοριτσάκι, που ζει από θαύμα, νοσηλεύεται στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», έχοντας υποβληθεί ήδη σε ένα μεγάλο χειρουργείο στο προσωπάκι του, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα. Προς το παρόν δεν το αφήνουν να δει το πρόσωπό του στον καθρέφτη, αλλά σηκώνει πού και πού το βλέμμα και επαναλαμβάνει: «Αυτό ήταν κακό σκυλί, με δάγκωσε. Δεν ήταν σαν την Ηρα μας»!

Η μικρούλα μεγάλωσε με ένα θηλυκό πίτμπουλ, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε νιώσει απειλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου επικοινώνησε με τον πατέρα της μικρής και ζήτησε συγγνώμη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πίτμπουλ επιτίθεται σε παιδί και όχι μόνο, γεγονός που προκαλεί κύμα διαμαρτυρίας και αντιδράσεων κυρίως για όσους εκτρέφουν τέτοια σκυλιά που τα εκπαιδεύουν για να γίνουν φονικές μηχανές!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...