Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στον πάγο!

❱❱ Η «Σοφία» που έρχεται αύριο φέρνει πολικό ψύχος σε ολόκληρη τη χώραΑφού σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ο «Ραφαήλ» δίνει πλέον σκυτάλη στη «Σοφία»! Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση που θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός ύστερα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών, από αύριο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύριο χαρακτηριστικό το πολικό ψύχος.

Σήμερα θα υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σταδιακά και οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο. Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Από το απόγευμα στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά και σταδιακά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο σε Ηπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία και κεντρική Στερεά. Παγετός θα εκδηλωθεί τα ξημερώματα στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Από αύριο έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», με κύρια χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές παραθαλάσσιες περιοχές από Βορρά προς Νότο.

Ο καιρός θα είναι καθαρά χειμωνιάτικος για τις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας λόγω των πολύ ψυχρών αέριων μαζών που θα εισέλθουν στη χώρα από Βορρά, αλλά χιονοπτώσεις θα σαρώσουν ακόμη και πεδινά τμήματα, από τη Στερεά μέχρι τη Μακεδονία και τη Θράκη. Μάλιστα, θα είναι κατά περιόδους πολύ πυκνές σε βορειοανατολική Στερεά, βόρεια Εύβοια, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη. Την Παρασκευή το ψύχος θα είναι έντονο σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και σε πολλά από τα νησιά των Επτανήσων, του κεντρικού και του βόρειου Αιγαίου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...