Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Πρεμιέρες… αγωνίας στην πρώτη του Star

Παλιοί και νέοι παρουσιαστές του καναλιού άρχισαν τη νέα τηλεοπτική σεζόν με αρκετό τρακ.

Τρακ, πολύ τρακ χθες στο Star. Ημέρα πρεμιέρας, βλέπετε, για το κανάλι και οι παρουσιαστές έκαναν την επίσημη πρώτη. Ολοι τους είχαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αγωνία. Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν εκείνη που πήρε το βάπτισμα του πυρός, καθώς άνοιξε την αυλαία για τη νέα σεζόν, αλλά και η μόνη «καινούργια» που μετακόμισε πρόσφατα στον σταθμό της Κηφισιάς. Διπλό, λοιπόν, το στοίχημα για εκείνη. «Καλημέρα από ένα καινούργιο πλατό. Καλημέρα από ένα καινούργιο κανάλι» ήταν τα πρώτα της λόγια προς το τηλεοπτικό κοινό. Ποδαρικό στη νέα εκπομπή της «Live U» έκανε ο Αλέξανδρος Αβρανάς, ο σκηνοθέτης που κέρδισε τέσσερα βραβεία στη βενετσιάνικη Μόστρα για την ταινία του «Miss Violence». Μάλιστα, για γούρι ο σκηνοθέτης, έπειτα από δική της πίεση, έφερε μαζί του και το βραβείο του, τον Αργυρό Λέοντα. Λίγο αργότερα, έχοντας στο πλάι της τον επίσης νεοαφιχθέντα από τον ΣΚΑΪ Τάσο Τέλλογλου, τον προέτρεψε να δώσουν χαιρετίσματα στον Γιώργο Αυτιά που έπαιζε απέναντι. Φαίνεται, όμως, πως η Πόπη Τσαπανίδου, θέλοντας να προσεγγίσει τα νεανικά κοινά που στηρίζουν το κανάλι και ψάχνοντας την ταυτότητα της εκπομπής της, επεκτάθηκε και σε πιο πιπεράτα θέματα, όπως ο γάμος της Κατερίνας Λέχου, την οποία είχε καλεσμένη, και η απόφασή της να πει τελικά το «ναι» στον έγγαμο βίο.

Τη σκυτάλη αμέσως μετά πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μπήκε σε ανανεωμένο πλατό αλλά με το ίδιο μοτίβο εκπομπής. Η αλλαγή στο στιλ των μαλλιών της δεν έκανε τη διαφορά, αφού το πρόγραμμα κινήθηκε στον γνώριμο ρυθμό του και τη γνωστή πια θεματολογία με την οποία καταπιάνεται τόσα χρόνια.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» δεν μας εξέπληξαν. Στο νέο πλατό τους έκαναν αυτό που κάνουν πάντα. Χιούμορ και ευχάριστη συντροφιά με μεγάλες δόσεις αυτοσαρκασμού. Και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο. Ούτε τη νέα σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της Μάνο Ιωάννου, προβάλλοντας ένα βίντεο υπό τον τίτλο «Εργαστήρι σχέσεων Ναταλία».

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη σειρά της στο «Μίλα» επέλεξε να φορέσει παρόμοιο χρώμα φορέματος με την… Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώτη ντύθηκε στα ροζ, η δεύτερη στα φούξια. Πρώτος της καλεσμένος, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ομως ο αέρας ανανέωσης δεν φύσηξε ούτε στο πλατό ούτε στον τρόπο με τον οποίο η δημοσιογράφος προσεγγίζει τα θέματα και τους προσκεκλημένους της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...







Μποζουκια Αθηνα