Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πως θα πάρει φωτιά το κρεβάτι σας το 2019

❱❱ Συμβουλές για να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι: Αυστραλή σεξολόγος αποκαλύπτει τους στόχους που πρέπει να βάλουν το 2019 όσοι θέλουν να ζήσουν «καυτές» νύχτεςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κάθε φορά που υποδεχόμαστε το νέο έτος υποσχόμαστε στον εαυτό μας να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας. Για φέτος σεξολόγος από την Αυστραλία αποκαλύπτει τους προσωπικούς στόχους που καλό θα ήταν να βάλετε αν θέλετε το 2019 να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας από το αχαλίνωτο σεξ.

Σύμφωνα με την Πάμελα Σαπλ, η πρώτη υπόσχεση που πρέπει να δώσει κανείς στον εαυτό του είναι να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος όσον αφορά τα ραντεβού.

Οπως εξηγεί η ειδικός στην «Daily Mail», όσοι είναι singles δεν θα πρέπει να περιορίζουν τον εαυτό τους μόνο σε έναν τρόπο προσέγγισης για να βρουν ταίρι. Τους προτείνει να αφήσουν στην άκρη το κινητό, να βγουν από το σπίτι και να συμμετάσχουν σε διάφορες κοινωνικές συγκεντρώσεις, ομάδες και clubs όπου θα συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Η δεύτερη υπόσχεση είναι ότι το 2019 θα βάλει σίγαση στο κινητό όταν περνάει χρόνο με «το άλλο μισό». Οπως εξηγεί η Σαπλ, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ακούγεται ο ήχος από εισερχόμενο μήνυμα ή e-mail την ώρα που ένα ζευγάρι τρώει, κάνει βόλτα, φλερτάρει ή ετοιμάζεται να κάνει σεξ, καθώς αποσπάται η προσοχή και χάνεται η μαγεία της στιγμής.

Η σεξολόγος συμβουλεύει ειδικά τις γυναίκες το 2019 να υποσχεθούν στον εαυτό τους ότι θα θέσουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τη σεξουαλική ικανοποίησή τους. Αυτό διότι πολλές φορές διστάζουν να ζητήσουν από τον παρτενέρ τους αυτό που τους αρέσει.

«Το σεξ πρέπει να είναι σαν ένα υπέροχο γεύμα, που ξεκινά με ορεκτικά και σαμπάνια, ενώ όσο προχωράει μπορείς να επιλέξεις από το μενού ό,τι σου αρέσει, παίρνοντας τον χρόνο σου για να απολαύσεις κάθε στιγμή» λέει χαρακτηριστικά.

Καλό θα ήταν επίσης, σύμφωνα με την ειδικό, να υποσχεθεί κανείς στον εαυτό του ότι θα γίνει πιο τρυφερός. «Απλά πράγματα, όπως φιλιά που διαρκούν πολύ, χάδια, αυθόρμητα χαμόγελα και μεγάλοι περίπατοι, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς στη σχέση σας» εξηγεί, προσθέτοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα θα φανούν στο… κρεβάτι. 

Τέλος, η Σαπλ συστήνει να αποφασίσει κανείς ότι φέτος θα γυμναστεί, θα κοιμάται καλά και θα ακολουθεί υγιεινή διατροφή. «Αν προσέξουμε περισσότερο το σώμα μας, αυτόματα θα βελτιωθεί και η σεξουαλική ζωή μας» τόνισε η ειδικός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...