Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ο «Τηλέμαχος» φέρνει χιόνι και στην Αθήνα

❱❱ Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα, με τσουχτερό κρύο που αναμένεται να ντύσει στα άσπρα ακόμη και το κέντρο της πόληςΤον δρόμο σε ακόμη ένα κύμα κακοκαιρίας, στον «Τηλέμαχο», φαίνεται ότι άνοιξε η «Σοφία», που σάρωσε τη χώρα μας αφήνοντας πίσω της πολλά προβλήματα και οδηγώντας στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο «Τηλέμαχος» θα έχει μικρότερη διάρκεια, καθώς θα επηρεάσει τη χώρα -κυρίως από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα- σήμερα και αύριο με τσουχτερό κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις, σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, και θυελλώδεις βορείους ανέμους στα πελάγη. Πάντως, από το «μένος» της νέας ψυχρής εισβολής δεν θα τη γλιτώσει η Αττική, καθώς αναμένονται να πέσουν χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν από σήμερα και από τα βόρεια. Χιονοπτώσεις, τοπικά αρκετά πυκνές, θα σημειωθούν από σήμερα το μεσημέρι στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Αττική, κυρίως τις ανατολικές και βόρειες περιοχές, τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής και της κεντρικής Πελοποννήσου – σε ύψος πάνω από τα 300 μέτρα. Σημειώνεται ότι οι χιονοπτώσεις από αύριο, αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα σταδιακά θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Ισχυρός παγετός

Παράλληλα, τόσο σήμερα όσο και αύριο πολύ ισχυρός παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος σε ορισμένες περιοχές της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να είναι κατά τόπους ολικός.

f2 1

Στην Αττική, σήμερα, θα σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Μάλιστα, από το βράδυ στα ανατολικά και τα βόρεια το χιόνι θα πέφτει πυκνό. Επίσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς. 

f3 3

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις, ενώ ο καιρός θα δείξει σημάδια βελτίωσης από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα φτάσουν πρόσκαιρα και τα 7 μποφόρ, και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -4 έως 0 βαθμούς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...