Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω ζήσει την τοξικότητα στη διαχείριση της προσωπικής μου ζωής...

Η Ελεονώρα Μελέτη, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

«Γάμος αλά ελληνικά» μέρος τρίτον και με τη φωνή του Παντελίδη!

Η τρίτη κατά σειρά ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», σε...

Χριστίνα Λαμπίρη: «Έχω “απαγορεύσει” στα εγγονάκια μου να με φωνάζουν γιαγιά»

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα εγγονάκια...

«Ο γιατρός»: Ο Ανδρέας γνωρίζει τον 17χρονο Τζέικ που νοσηλεύεται σε...

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός» έρχεται απόψε...

«Ντα» στον Ριμπολόβλεφ

❱❱ Εγκρίθηκε το σχέδιο ανάπλασης του θρυλικού ΣκορπιούΑναψε πράσινο φως για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, καθώς ενέκρινε το χωρικό σχέδιο που είχε κατατεθεί σχετικά με την ανάπλαση του θρυλικού Σκορπιού του Αριστοτέλη Ωνάση.

Οπως έγινε γνωστό, η επένδυση, ύψους 165.000.000 ευρώ, βρίσκεται ένα βήμα πλέον πριν από την υλοποίησή της, καθώς με την απόφαση του συμβουλίου εγκρίθηκαν ουσιαστικά οι χρήσεις γης και οι όροι δόμησης του έργου, που θα μετατρέψει το νησί του Ιονίου σε επίγειο παράδεισο για billionaire και vips προσωπικότητες.

Η επένδυση περιλαμβάνει ένα τουριστικό κατάλυμα πέντε αστέρων και 60 κλινών, πολυαθλητική εγκατάσταση, spa, ελικοδρόμιο, αγροτική φάρμα, αρένα ιππασίας, αλλά και εκσυγχρονισμό και επέκταση των ήδη λιμενικών εγκαταστάσεων. Μετά την απόφαση αυτή, η έκδοση της οικοδομικής άδειας θεωρείται πλέον σίγουρη και υπολογίζεται ότι όλα θα είναι έτοιμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, με τις μπουλντόζες να αναλαμβάνουν δράση αμέσως μετά.

Μόνιμες θέσεις εργασίας

Στο σχέδιο που κατατέθηκε προβλέπεται ότι στη μεταμόρφωση του νησιού θα απασχοληθούν συνολικά 120 άτομα, ενώ αναμένεται να είναι πολλαπλάσιες οι νέες μόνιμες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν μόλις ολοκληρωθεί.

Στο επίκεντρο της επένδυσης, το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην ανάπτυξη των περίπου 20 πολυτελών βιλών που θα ανεγερθούν, επιφανείας από 500 τ.μ. έως 1.200 τ.μ. καθεμιά. Στόχος είναι οι βίλες να εκμισθώνονται αντί υψηλού αντιτίμου, που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να κυμαίνεται γύρω στα 20.000 ευρώ την εβδομάδα, αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Η πώληση του Σκορπιού από τη χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση Αθηνά στη ρωσική οικογένεια των Ριμπολόβλεφ είχε προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον το 2013, αφού στο νησί είχαν φιλοξενηθεί τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου jet set επί εποχής του Ελληνα μεγιστάνα, ενώ εκεί είχε γίνει και ο γάμος του με την πρώτη κυρία της Αμερικής Τζάκι Κένεντι. Πολλά είχαν ειπωθεί και για το ποσό πώλησης, που δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ, αν και καλά ενημερωμένοι μεσίτες ανέφεραν ότι ξεπέρασε τα 115.000.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Αυτή είναι η εντυπωσιακή πεθερά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Μίνωα...

Ελένη Ράντου: «Λυγίζω, έχω διαλυθεί. Έζησα ένα καλοκαίρι θρίλερ»

Η Ελένη Ράντου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και...

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε σχέση πέντε χρόνια πριν τον Τάιλερ

Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνώριζε και δεν ερωτευόταν...

Πένθος για τη Λίζα Δουκακάρου – Έφυγε από τη ζωή η αδελφή της

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Λίζα Δουκακάρου.Η καταξιωμένη δημοσιογράφος...