Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αλλάζει πλάνα για να μην τον αλλάξουν…

Ο Αναστασίου αφήνει το 4-3-3 και δοκιμάζει νέα συστήματα.

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα» έχει διδάξει -και στον αθλητισμό- η ιστορία! Το ίδιο θα κληθούν να διαπιστώσουν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δουλεύοντας για τα επόμενα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Ελληνας προπονητής φαίνεται ότι αποφασίζει τελικά να… διαπραγματευτεί με τον εαυτό του τον απαράβατο -για εκείνον- «όρο» του 4-3-3, που από την πρώτη ημέρα έλεγε ότι είναι ζήτημα φιλοσοφίας και όχι απλώς ένα σύστημα, με τη βοήθεια του οποίου πίστευε ότι η ομάδα θα θωρακιστεί. Οταν είδε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι δεν «τραβάει», λογικά αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Και για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο. Καταρχάς στις προπονήσεις, αλλά, όπως όλα δείχνουν, και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Αναστασίου θεωρεί ότι εφόσον λειτουργήσει αυτή η σκέψη, η ομάδα στην επίθεση θα παρουσιάσει θεαματική βελτίωση.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιστροφές παικτών που απουσίαζαν και ο προπονητής του «Τριφυλλιού» περιμένει πολλά από τους Πράνιτς και Ατζαγκούν. Γι’ αυτό ο 40χρονος τεχνικός μετέτρεψε στην προπόνηση το 4-3-3 σε 4-3-2-1, έχοντας ως στόχο ο Μπεργκ να υποστηρίζεται πιο κοντά από τους Ντίνα και Ζέκα.

Επίσης σκοπεύει να αξιοποιήσει περισσότερο τον Ατζαγκούν, ο οποίος έδειξε κόντρα στον Πλατανιά ότι δεν του είναι απαραίτητος ο χρόνος προσαρμογής. Την ώρα που και ο ίδιος έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι περιμένει από τον εαυτό του πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Η συγκεκριμένη σκέψη του Αναστασίου δεν αποκλείεται να αποτελέσει στην 5η αγωνιστική τη νέα πραγματικότητα στον τρόπο που η ομάδα παρατάσσεται, προκειμένου να καλυφθούν οι κενοί χώροι στον άξονα και να «γεμίσει» η αντίπαλη περιοχή. Για την ώρα η άμυνα εκτίθενται διαρκώς, καθώς ο Μέντες (που δεν δείχνει έτοιμος) αδυνατεί να σηκώσει ανασταλτικά το βάρος μόνος, όπως -πολύ περισσότερο- κι ο άπειρος Λαγός.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα