Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Αποζημίωση «μαμούθ» με… κούρεμα!

❱❱ Ο Πατμάνογλου θα εισπράξει 1.200.000 € από τον «Mr Jumbo» για το τροχαίο που ξεκλήρισε την οικογένειά τουΤο ποσό των περίπου 1.200.000 ευρώ θα εισπράξουν από τον «Mr Jumbo» ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενείς του, που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση για το φρικτό τροχαίο, το οποίο στοίχισε τη ζωή στη σύζυγο του 42χρονου και στον τρίχρονο γιο του, τον Φεβρουάριο του 2017, στην εθνική Αθηνών – Λαμίας!

Το ποσό «μαμούθ» θα βοηθήσει τον Υπάτιο Πατμάνογλου στη νέα ζωή του, καθώς έχει αφήσει πίσω του το τραυματικό παρελθόν και πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμυ Βογιατζή, η οποία μάλιστα είναι έγκυος.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τραγωδία που γράφτηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής, όταν η Porsche του γιου τού Απόστολου Βακάκη καρφώθηκε με ταχύτητα 320 χιλιομέτρων στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια του 42χρονου -σήμερα- Υπάτιου Πατμάνογλου, βγήκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου σχετικά με την αγωγή που συζητήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Το δικαστήριο «κούρεψε» τελικά στο ένα τρίτο το ποσό της αποζημίωσης που ζητούσαν ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα, πράγμα που σημαίνει πως θα εισπράξουν περίπου 1.200.000 ευρώ, αντί για 4.000.000 που διεκδικούσαν αρχικά.

Εκτός από τον Υπάτιο Πατμάνογλου, στη Δικαιοσύνη είχαν προσφύγει ακόμη οκτώ μέλη της οικογένειας, μεταξύ των οποίων οι γονείς της άτυχης Αποστολίας και οι παππούδες του μικρού Παύλου. Στην αγωγή τους στρέφονταν τόσο κατά της οικογένειας Βακάκη όσο και κατά της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου, διεκδικώντας χρήματα για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από το δυστύχημα.

f3 10

Το τρομερό τροχαίο, που «πάγωσε» την κοινή γνώμη, έγινε το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου 2017. Η μαύρη Porsche του 24χρονου μοναχογιού τού «Mr Jumbo» Απόστολου Βακάκη έπεσε σαν πύραυλος στο πάρκινγκ της εθνικής πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο ο Γιώργος Βακάκης και ένας παιδικός φίλος του. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τον Υπάτιο, που είχε βγει στο μεταξύ από την τουαλέτα, να βλέπει την οικογένειά του να χάνεται μέσα στις φλόγες χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...