Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Το αγγελούδι «έφυγε», όμως έδωσε το φως του σε δύο ανθρώπους!

«Φως» σε δύο ανθρώπους έδωσε με τον θάνατό του ένα αγγελούδι μόλις δυόμισι ετών από τη Θεσσαλονίκη! Το άτυχο αγοράκι έφυγε από τη ζωή έπειτα από περίπου μία εβδομάδα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκράτειου» με βαριά λοίμωξη και σηπτικό σοκ. Αν και συντετριμμένοι, οι γονείς του φέρθηκαν με απίστευτη γενναιότητα, δωρίζοντας τους κερατοειδείς του γιου τους σε δύο ανθρώπους που θα μπορέσουν τώρα να δουν καθαρά το φως της ημέρας. Δεν μπόρεσαν ωστόσο να δωρίσουν και άλλα όργανα, καθώς ο μικρός άγγελος έπασχε εκ γενετής από μεθυλμαλονική οξυουρία -ένα βαρύ μεταβολικό νόσημα- που καθιστά αδύνατη τη μεταμόσχευση των οργάνων του σε άλλους ασθενείς.

Ο διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, καθηγητής Παναγιώτης Οικονομίδης, ανέφερε ότι ο ένας κερατοειδής μεταμοσχεύτηκε χθες σε έναν 25χρoνο που πάσχει από κερατόκωνο τελικού σταδίου και ο άλλος θα μεταμοσχευθεί την Τετάρτη σε μια 27χρονη αλλοδαπή που κινδύνευε να πάθει διάτρηση του κερατοειδούς λόγω ερπητικής κερατίτιδας. «Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία είκοσι χρόνια που γίνεται μεταμόσχευση κερατοειδούς από δότη τόσο νεαρής ηλικίας» τόνισε ο κ. Οικονομίδης. Την ίδια ώρα, η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκράτειου» Μαρία Σδούγκα έδωσε συγχαρητήρια στους πονεμένους γονείς για την πράξη τους: «Είναι προς τιμήν των γονιών του που αμέσως μόλις κατέληξε το παιδάκι, παρά τον μεγάλο τους πόνο αποφάσισαν -χωρίς δεύτερη σκέψη- να προσφέρουν τα όργανα του παιδιού τους».

Ε.Π.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα