Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Εκανε πόρνη την κόρη του για 5 ευρώ

❱❱ Στο σκαμνί αδίστακτος 43χρονος που «πάσαρε» το ανήλικο αγγελούδι του σε οικογενειάρχες και επιχειρηματίες σε Κάλυμνο και Κω

Από την
Εύα Παπαδάτου

Εβγαλε στο κλαρί την ανήλικη κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, για να εισπράττει μόλις… 5 ευρώ από γνωστούς οικογενειάρχες και επιφανείς επιχειρηματίες της Καλύμνου και της Κω, οι οποίοι δεν δίσταζαν να κάνουν σεξ με ένα παιδί!

Η συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης του κοριτσιού από τον αδίστακτο πατέρα του που το εξωθούσε στην πορνεία θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 4 Φεβρουαρίου.

Οπως είχε γράψει η «Espresso» στις 16 Αυγούστου του 2017 για την εξοργιστική υπόθεση που συγκλόνισε την Κάλυμνο, ο σήμερα 43χρονος πατέρας ξεπουλούσε επί τέσσερα χρόνια την αθωότητα της 16χρονης -σήμερα- κορούλας του, την οποία εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με αντίτιμο που ξεκινούσε από τα πέντε ευρώ και έφτανε το πολύ τα 20!

Καταγγελία

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη -τότε- κοπέλα πήγε με δύο θείες της στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και κατήγγειλε τον εφιάλτη που ζούσε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Το κορίτσι είπε ότι ένας ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος της δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και πριν φύγει της άφηνε 5 – 10 ευρώ, τα οποία εκείνη έδινε στον πατέρα της. Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα και του σήμερα 69χρονου συνταξιούχου που συνευρισκόταν ερωτικά με την ανήλικη.

Τον Αύγουστο του 2017, πατέρας και «πελάτης» κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατηγορούμενοι ο πρώτος για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, και ο δεύτερος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Στις απολογίες τους, τόσο ο 43χρονος (που έχει μια μορφή αναπηρίας) όσο και ο 69χρονος, ισχυρίστηκαν ότι οι καταγγελίες της κοπέλας είναι ψευδείς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...