Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Θρίλερ με τον νεκρό Ρομά

❱❱ Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε έναν από τους δύο απατεώνες που θα ξάφριζαν γιαγιά

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση παραπέμπεται στον εισαγγελέα ο ειδικός φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 36χρονο σεσημασμένο Ρομά, ο οποίος είχε επιχειρήσει να εξαπατήσει μια ηλικιωμένη γειτόνισσα του αστυνομικού, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Τριπόλεως στην Κηφισιά.

Ο 36χρονος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Nοσοκομείο «Υγεία», όπου τον μετέφερε κατά πάσα πιθανότητα ο συνεργός του, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, φέρεται ότι προτίθεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, όπως ισχυρίζεται επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με τον πεντάχρονο γιο του, όταν είδε έξω από το σπίτι του τον Ρομά να επιβιβάζει την 82χρονη γειτόνισσά του σε ένα λευκό βαν. Αμέσως κατάλαβε πως επρόκειτο για τους απατεώνες που έπειθαν τα θύματά τους ότι δικαιούνταν επιστροφή φόρου και τα ξάφριζαν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και με τον γιο του ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο, ο ειδικός φρουρός άρχισε να καταδιώκει το βαν με τους δύο Ρομά και την 82χρονη από την οδό Τριπόλεως μέχρι τη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού, όπου ακινητοποιήθηκε, αφού προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο ειδικός φρουρός φέρεται ότι είπε πως ο οδηγός του βαν κατέβηκε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, παρόλο που δήλωσε την αστυνομική ιδιότητά του. Μάλιστα, ήρθαν στα χέρια, ενώ ο δεύτερος Ρομά πέταξε την ηλικιωμένη έξω από το όχημα.

«Είδα ότι ο δράστης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο, το οποίο έκανε κίνηση να βγάλει. Αμέσως τράβηξα το υπηρεσιακό μου όπλο και άρχισα να πυροβολώ στον αέρα, αλλά και προς τα κάτω στο οδόστρωμα, προκειμένου να τον εκφοβίσω» φέρεται ότι κατέθεσε ο αστυνομικός.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο Ρομά μπήκε στο λευκό βαν και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακριβώς 43 λεπτά μετά το περιστατικό, ένας άγνωστος εγκατέλειψε έναν 36χρονο Ρομά με τραύμα στην πλάτη από πυροβόλο όπλο στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Υγεία». Οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν, όμως το τραύμα ήταν σοβαρό και εξέπνευσε.

Οπως αποδείχθηκε, ο 36χρονος ήταν αυτός που συνεπλάκη με τον αστυνομικό. Μάλιστα, το 2009 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής μεταξύ αντίπαλων οικογενειών στο Ζεφύρι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...