Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η χαρά του Στουρνάρα

Στη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου ο υπουργός δεν βλέπει νέα μέτρα.

Κρίσιμη συνάντηση εφ’ όλης της ύλης που διήρκεσε περισσότερο από τέσσερις ώρες είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με την κυβέρνηση να βρίσκεται μεταξύ τρόικας και κοινωνικών κινητοποιήσεων. Μόνο ο υπουργός Οικονομικών ήταν χαρούμενος, βλέποντάς τα όλα… «μια χαρά».

Στη συνάντηση που έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 34χρονου αποφασίστηκε η ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών για να αντιμετωπισθεί η βία. Δεν αποκλείεται ακόμα και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.«Ως εδώ, δεν πάει άλλο» ήταν το μήνυμα από το πρωθυπουργικό γραφείο και η κεντρική γραμμή είναι ότι δεν θα γίνουν ανεκτές συμπεριφορές που βλάπτουν το δημοκρατικό πολίτευμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες, ενώ καθόρισαν τις επόμενες κινήσεις τους για τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν μετά τον σχηματισμό της νέας γερμανικής κυβέρνησης.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι πώς θα κλείσουν τις εκκρεμότητες εν όψει του νέου ελέγχου της τρόικας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αρχική αισιοδοξία για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος αποδυναμώνεται. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με στοιχεία που έχει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, συνέστησε «συγκρατημένη αισιοδοξία».

Εκείνο που ανησυχεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση είναι το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων, κάτι που θα εξοργίσει την ελληνική κοινωνία, οι αντιδράσεις της οποίας θα είναι απρόβλεπτες.

Πάντως ο υπουργός Οικονομικών μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι δεν βλέπει νέα μέτρα. «Δεν βλέπω μέτρα στον ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως τα πράγματα «πηγαίνουν μια χαρά».

Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος συζήτησαν και τον τρόπο αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων, με τα μάτια στραμμένα στην ερχόμενη εβδομάδα. Εκείνο που τους προβλημάτισε είναι ότι στον χώρο της Παιδείας οι απεργίες δίνουν τη θέση τους στις καταλήψεις.

Ακροθιγώς τέθηκε και το θέμα του εκλογικού νόμου, ώστε να επαναπροσδιοριστεί το μπόνους των 50 εδρών με βάση την ανάγκη να ενισχυθεί η λογική των συνεργασιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα