Χλευασμός από σύμβουλο της κυρίας Τασίας για το συλλαλητήριο

Με ειρωνεία και χλευασμό απάντησε στο μαζικό συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ο μετακλητός υπάλληλος και σύμβουλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου……(φωτό), ο δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο facebook ένα γράφημα της Σικελίας με το σχόλιο: «Μην μας την επάρουνε».

Ο σύμβουλος της αντιπροέδρου της Βουλής θέλησε με αυτόν τον ειρωνικό τρόπο να ευτελίσει το «Η Μακεδονία είναι ελληνική» που κυριαρχεί σε κάθε συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας, την οποία ο ίδιος φυσικά στηρίζει σθεναρά. Το meme του συμβούλου που ανέφερε «Η Σικελία είναι Ελλάδα, δεν την χαρίζουμε στους Ιταλούς» απεικονίζει το νησί με τις αρχαίες ελληνικές πόλεις του.

Τα περί Σικελίας

Στη συνέχεια, μέσω ανάρτησής του μίλησε για fake news και απέδωσε τα περί Σικελίας στην πρόθεσή του όχι να περιφρονήσει τις ευαισθησίες καθενός, αλλά «να στηλιτεύσει την “τυφλή” και “στείρα” κριτική εκείνων που κρίνουν χωρίς να έχουν πρώτα διαβάσει τη συμφωνία»…

nikolopoulos tasia sikelia

Με την ευκαιρία, ο κ. Νικολόπουλος θεωρεί ότι η συμφωνία «κινείται εντός της εθνικής γραμμής και ως τέτοια είναι πατριωτική». Μάλιστα, όπως λέει, το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» παίρνει σάρκα και οστά, καθώς με τη συμφωνία ο όρος «Μακεδονία» καθίσταται νομικά και ουσιαστικά μόνο ελληνικός!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ