Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ντελίβερι πορνείας

❱❱ Κύκλωμα ψάρευε μέσω ίντερνετ πελάτες για ροζ ραντεβού σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Σκέτη «κόλαση» ήταν η ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες ημίγυμνων ή και τελείως γυμνών νεαρών γυναικών που χρησιμοποιούσε για να προσελκύει πελάτες ένα κύκλωμα πορνείας που δρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω αυτής οι ενδιαφερόμενοι επέλεγαν τις καλλονές που επιθυμούσαν για να κλείνουν ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία. Κατά τη διάρκεια στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν την ιστοσελίδα, στην οποία είχαν καταχωριστεί οι καλλονές -οι περισσότερες από την ανατολική Ευρώπη- με άκρως προκλητικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους.

Η Αλίσια, η Σουζάνα, η Ιβάνκα, η Ιρίνα, η Νάστια ήταν μερικές από τις εντυπωσιακές γυναίκες, στην καταχώριση των οποίων αναγράφονταν οι «υπηρεσίες» που παρείχαν και -φυσικά- το κόστος ανά ώρα… απασχόλησης!

Οταν ο ενδιαφερόμενος επέλεγε την κοπέλα που του γυάλιζε και τον κάλυπτε το… μενού των υπηρεσιών που προσέφερε, έκλεινε το ραντεβού διαδικτυακά ή τηλεφωνικά και ακολουθούσε η προκαθορισμένη συνάντηση στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου. Την ίδια διαδικασία ακολούθησαν και οι αστυνομικοί που παρίσταναν τους πελάτες και συνάντησαν τις πανέμορφες γυναίκες που είχαν κλείσει για ραντεβού σε ξενοδοχείο.

Στο σημείο εμφανίστηκαν μια 32χρονη Αλβανίδα και μια 34χρονη Ρωσίδα, οι οποίες βρέθηκαν με χειροπέδες προτού προλάβουν να γδυθούν και να βγάλουν τις ψηλοτάκουνες γόβες τους!

Ρωσίδα

Προτού κοπάσει ο θόρυβος στο ξενοδοχείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και μια τρίτη γυναίκα 31 χρόνων από τη Ρωσία, η οποία επίσης εκδιδόταν αλλά και εξωθούσε στην πορνεία την 34χρονη συμπατριώτισσά της ως μαστροπός.

Την ίδια τύχη είχε και ο 29χρονος Ρουμάνος που είχε μεταφέρει τις κοπέλες στο στημένο ραντεβού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων». Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και οι εντυπωσιακές καλλονές κατηγορούνται για πταισματικές παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.
Ωστόσο, μία από τις κοπέλες αντιμετωπίζει επιπλέον και την κατηγορία της πλαστογραφίας, επειδή κατείχε έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας, με το οποίο προσπάθησε να δικαιολογήσει την παραμονή της στην Ελλάδα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας που ήταν κανονικό «σούπερ μάρκετ» πορνείας, οι οποίοι φέρεται ότι έχουν κεντρικό ρόλο στη λειτουργία του κυκλώματος, αλλά και αντίστοιχα κέρδη από τα ερωτικά ραντεβού.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...