Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Αλβανός killer της Τοπαλούδη σκορπούσε τον τρόμο στα σχολεία

❱❱ Ο Αλβανός killer της Τοπαλούδη και ο συνεργός του στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ «ψάρευαν» συνεχώς κοριτσάκια.

Δεν έχει τέλος η ανατριχίλα που προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιαστών της Ρόδου. Σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης με αναπηρία, που κατήγγειλε ότι τη βίασαν ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Αλέξανδρος Λ. και ο 23χρονος Ρομά, φίλος του Γιώργος Μ., οι δυο τους «ψάρευαν» συνεχώς θύματα έξω από το ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε η κοπέλα!

«Υπάρχουν μαρτυρίες από καταστηματάρχες της γειτονιάς που αναφέρουν ότι και ο Αλβανός και ο Ρομά πήγαιναν έξω από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ρόδου, στο οποίο ήταν μαθήτρια η κόρη μου, και προσπαθούσαν να “ψαρέψουν” και άλλα κορίτσια, ακόμα και ανήλικα, αφού εκεί πάνε παιδιά ακόμα και 12 ετών!» κατήγγειλε ο αγανακτισμένος πατέρας, που ζητεί να αποκαλυφθεί πλήρως η δράση τους. Μάλιστα, είπε πως όταν αποκαλύφθηκε ο βιασμός της κόρης του, η Ειρήνη τού είπε: «Αυτοί οι δύο έρχονταν συχνά πριν από το συμβάν στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά το συμβάν είχαν ξανάρθει…»

Ο πατέρας του κοριτσιού κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν στην εισαγγελία, αναλογιζόμενοι «ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτήν την κατάσταση». Αυτό που εξοργίζει είναι η αποκάλυψη της 19χρονης στον πατέρα της πως μετά τον βιασμό της οι δύο δράστες την απείλησαν θρασύτατα, λέγοντάς της «αν μιλήσεις, θα το ξαναπάθεις»!

«Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, είναι άλλα δύο περιστατικά που αναμένεται άμεσα να καταθέσουν» ανέφερε σε δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μαρία Κρικοπούλου, κάτι που σημαίνει ότι αναμένονται νέες αποκαλύψεις.

Την ίδια ώρα, η έρευνα για τον βιασμό δείχνει, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ότι τόσο γι’ αυτήν την αρρωστημένη πράξη όσο και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη γνώριζαν από την πρώτη στιγμή και άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν μίλησαν. Ενας μαθητής της β’ γυμνασίου κατέθεσε πως γνώριζε ότι ο 19χρονος Αλβανός βίαζε κοπέλες, ενώ και μια μαθήτρια της α’ λυκείου κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ότι ο Αλβανός χτυπούσε μια φίλη της, με την οποία είχε σχέση, για να κάνουν σεξ!

Η έρευνα της ανακρίτριας στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού δείχνει ότι ήταν σκέτα «μπουμπούκια», με έντονη παραβατικότητα, ενώ προκαλούσαν συχνά προβλήματα και έντονους καβγάδες στα σχολεία τους, με τα ονόματά τους να έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στα σχολικά ποινολόγια.

—-

screenshot 10 1Ο Ρομά επιδιώκει αποφυλάκιση me «όπλο» τον νόμο Παρασκευόπουλου

Μόλις προφυλακίστηκε, επιδιώκει να αφεθεί ελεύθερος, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι μαζί με τον Αλβανό που βρίσκεται στη φυλακή για τη φρικτή starδολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη παρέσυραν και βίασαν τη 19χρονη Ειρήνη (μικρή φωτό), η οποία έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και φοιτά σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο!

Μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Χριστοδούλου, ο 23χρονος Γιώργος Μ. πρόκειται να υποβάλει αίτηση για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με περιοριστικούς όρους σε εφαρμογή του νόμου Παρασκευόπουλου ή επικουρικώς την προσωρινή κράτησή του σε ίδρυμα. Οπως αναφέρει η «Δημοκρατική», σύμμαχός του σε αυτό είναι ένας κοινωνικός λειτουργός της Πρόνοιας, ο οποίος κατέθεσε ότι τον παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, ότι πάσχει από επιληψία, έχει ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και προέρχεται από διαταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη, ωστόσο την τελική απόφαση θα λάβει η ανακρίτρια ή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου. Το δεύτερο άγριο περιστατικό βιασμού έχει ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία, καθώς έγινε μόλις λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας και απέδειξε ότι οι δράστες δεν πτοήθηκαν από την πανελλήνια κατακραυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης Ειρήνης, την 1η Δεκεμβρίου ο Αλβανός και ο Ρομά εκμεταλλεύτηκαν την οικειότητα που είχαν από κοινές παρέες, την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο και την πήγαν στην περιοχή του Ενυδρείου, όπου τη βίασαν παρά την αντίστασή της.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...